Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Η Άδανα Ντεμίρσπορ θα ενεργοποιήσει την οψιόν για Ονιεκούρου»

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό από την οριστική πώληση του Ονιεκούρου.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό από την οριστική πώληση του Ονιεκούρου.

Έτοιμη να αποκτήσει τα δικαιώματα του Χένρι Ονιεκούρου από τον Ολυμπιακό είναι η Άδανα Ντεμίρσπορ. Ο Νιγηριανός εξτρέμ κάνει μια πολύ καλή χρονιά στην Τουρκία, καθώς έχει αναδειχτεί σε κομβικό παίκτη.

Στη συμφωνία του δανεισμού του από τους «ερυθρόλευκους» στην τουρκική ομάδα υπάρχει όρος για αυτόματη ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, εφόσον η Άδανα Ντεμίσπορ εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η προοπτική αυτή απομακρύνεται, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Ονιεκούρου σε κάθε περίπτωση. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Star», καθώς ο άσος του Ολυμπιακού έχει εντυπωσιάσει τεχνική ηγεσία και οπαδούς με τις εμφανίσεις του.

Συγκεκριμένα, μετρά 7 γκολ και 2 ασίστ σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ενδεκάδας.

Εφόσον η Άδανα Ντεμίρσπορ προβεί στην αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό, για έναν παίκτη στον οποίο επένδυσε, αλλά εκείνος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να προσφέρει.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button