Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η δήλωση του Γιάννη Μπύρου για την αναδιάρθρωση!

Θέση στις τελευταίες αλλαγές του ελληνικού πρωταθλήματος πήρε το αφεντικό της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Γιάννης Μπύρος.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η σημερινή ημέρα επεφύλαξε πολλές συγκινήσεις.

Η ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό τριών ομάδων από τη Super League και τον 13ο να παίζει μπαράζ με τον δεύτερο της Football League. Αυτό, ως φαίνεται, δεν άρεσε, καθώς οι εκπρόσωποι των 16 ΠΑΕ της πρώτης κατηγορίας δεν αποδέχονται την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας και φέρονται διατεθειμένοι να προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο.

Είναι πράγματι τραγελαφικό το γεγονός αντί να προσφεύγουμε εμείς στα διαιτητικά δικαστήρια, διότι η απόφαση, ουσιαστικά και βάσει προκήρυξης, δεν μας ικανοποιεί, πηγαίνουν αυτοί!

Όπως επίσης το να μην θέλουν να αγωνιστεί μία ομάδα τους, η οποία θα έχει τουλάχιστον διπλάσιο μπάτζετ από τις δικές μας, λόγω της διαφοράς των οικονομικών μεγεθών και πόρων των δύο κατηγοριών, με τον δεύτερο της δικής μας βαθμολογίας.

Έχω δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν, ότι θα πρέπει οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου να στρέψουν σοβαρά το βλέμμα τους στη Football League. Δεν πρέπει να απαξιώνονται οι παράγοντες – επενδυτές, οι περισσότεροι εκ των οποίων από το υστέρημά τους προσπαθούν να συντηρήσουν τους συλλόγους, αλλά και οι ποδοσφαιριστές, που ζουν από αυτή τη δουλειά τις οικογένειές τους.

Ελπίζω κάποτε να εισακουστώ. Γι’αυτό κύριοι ας είμαστε σοβαροί!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button