Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Υπέγραψε στην Ίντερ ο Έρικσεν

Ποδοσφαιριστής της Ίντερ είναι από σήμερα (28/1) ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024.

Στην προσπάθεια ενίσχυσής τους, ώστε να διεκδικήσουν «στα ίσια» τον τίτλο από τη Γιουβέντους, οι «νερατζούρι» απέκτησαν από την Τότεναμ το Δανό μέσο, αντί ποσού που υπολογίζεται στα 20 εκατ. ευρώ, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι ο 28χρονος άσος είχε μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τους «σπερς».

«Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να συστηθώ στους φιλάθλους, Έχω ήδη γνωρίσει τη ζεστασιά τους, ήταν μία φανταστική υποδοχή», δήλωσε ο διεθνής χαφ, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. «Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στα στατιστικά, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν γι΄αυτά.

Οι αριθμοί λένε ότι τα πήγα καλά στην Αγγλία και τώρα είναι ο καιρός να ξεκινήσω μία νέα πρόκληση. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Serie A για λογαριασμό μίας μεγάλης ομάδας», πρόσθεσε ο Έρικσεν και κατέληξε, αναφερόμενος στον προπονητή των «νερατζούρι», Αντόνιο Κόντε: «Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω όσο ήμουν στην Τότεναμ, αντιμετωπίσαμε την Τσέλσι και ήταν πολύ δύσκολο. Ανυπομονώ να μάθω περισσότερα γι΄αυτόν και το πώς παίζουν οι ομάδες του».

Διαβάστε επίσης

Back to top button