Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Με ρίσκο στο MLS»

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα, εν αναμονή της επανέναρξης των πρωταθλημάτων σήμερα θα ασχοληθούμε με μια δυάδα από το MLS. Μιας και η μάχη για την είσοδο στα playoff αρχίζει να φουντώνει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πάμε να δούμε παρακάτω τα παιχνίδια λίγο πιο αναλυτικά.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- ΤΟΡΟΝΤΟ 02:00

H Nέα Υόρκη κατάφερε και πήρε την νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στο Νιού Ινγκλάντ του Μπρούς Αρίνα με 2-1, το αγαπημένο της σκορ. Σήμερα απέναντι στο Τορόντο έχει την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη και με διαφορά στην κορυφή της Ανατολικής περιφέρειας. Οι παίχτες της Νέας Υόρκης δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στο Νίου Ιγκλαντ, σήμερα επίσης θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στο Τορόντο που δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει την είσοδο του στα playoff. Η προϊστορία μα λέει στα τελευταία 6 παιχνίδια είχαμε 5 over 3.5. Θα πάμε με το over 3.5 με απόδοση 2.15, λόγω προϊστορίας και συμπεριφοράς των δυο ομάδων.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ 04:30

Σόλτ Λέικ και Σαν Χοσέ πηγαίνουν χέρι χέρι στα playoff. Και οι δυο ομάδες έχουν κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και είναι πολύ κοντά στο να πάρουν μέρος στα φετινά playoff. Το Σολτ Λεϊκ βρίσκεται στην 5η θέση της Δυτικής περιφέρειας με 43 βαθμούς και το Σαν Χοσέ στην 4η με 44 βαθμούς. Είναι και οι δυο σε καλή κατάσταση και χρειάζονται βαθμούς για να παραμείνουν σε τροχιά playoff. H προϊστορία στους τελευταίους 15 αγώνες μεταξύ των δυο ομάδων λέει 8 ισοπαλίες, οι 7 με γκολ. Δεν θα παμε κόντρα στην προϊστορία μιας και στην συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος μια ισοπαλία δεν θα άφηνε κανέναν δυσαρεστημένο. Επιλογή στην Ισοπαλία και με περισσότερο ρίσκο και με γκολ με απόδοση 3.55 και 4.20 αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ- ΤΟΡΟΝΤΟ

over 3.5 (2.15)

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Χ (3.55)

Χ & g/g (4.20)

Διαβάστε επίσης

Back to top button