Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μπιέλ με έξι εκατ. ευρώ!

Ο Ισπανός πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικός, Πέπε Μπιέλ, ετοιμάζεται να πιάσει και τυπικά Λιμάνι με τη μεταγραφή του να είναι σε καλό δρόμο #slgr #olympiacosfc #Biel #Copenhagen #transfernews #season2022_2023

Ο Ισπανός πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικός, Πέπε Μπιέλ, ετοιμάζεται να πιάσει και τυπικά Λιμάνι με τη μεταγραφή του να είναι σε καλό δρόμο.

Στα 25 του χρόνια ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Πέπε Μπιέλ είναι ένας ποιοτικός χαφ που αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους – αν όχι ο κορυφαίος – παίκτες στη Δανία τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα κλείσει στον Ολυμπιακό αντί έξι εκατ. ευρώ σύμφωνα με τους Δανούς δημοσιογράφους! Για την ακρίβεια είναι ιδιαίτερα κοντά στο να πιάσει Λιμάνι, χωρίς να είναι τελείως ακόμα κλεισμένο το deal και με ετήσιες απολαβές στο 1 εκατ. ευρώ (στον Ολυμπιακό).

Από τα δικαιώματα του παίκτη το 10% το έχει η Σαραγόσα. Ο Μπιέλ είναι κυρίως «δεκάρι» αλλά παίζει και ακραίος επιθετικός αλλά και φορ. Έχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της Ράγιο Βαγιεκάνο, έχει παίξει στη Β’ ομάδα της Μαγιόρκα και τη Σαραγόσα και από το 2019 είναι στην Κοπεγχάγη με την οποία έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Φέτος έχει παίξει 9 αγώνες με 6 γκολ και 3 ασίστ. Στην Κοπεγχάγη έχει 128 ματς με 32 γκολ και 28 ασίστ. Γενικά είναι μία ποιοτική προσθήκη ικανή να ανεβάσει επίπεδο σε μία ομάδα.

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει ήδη μεγάλη αίσθηση στη Δανία και όχι μόνο λόγω του background του παίκτη με τον Ολυμπιακό να κλείνει έναν ποδοσφαιριστή που ήταν φυσικά και στα ματς με τη Τράμπζονσπορ όπου η ομάδα του πέτυχε την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League. Ο Ολυμπιακός με αυτήν την κίνηση κάνει μία πραγματικά σπουδαία μεταγραφή, ικανή να κάνει τη διαφορά και να του αλλάξει για τα καλά δεδομένα αλλά και μία τοπ μεταγραφή από πλευράς ελληνικού πρωταθλήματος.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button