Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αποφασίζει για Βάις ο Μαρτίνς

Την απάντηση του Πέδρο Μαρτίνς αναμένει η διοίκηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Σουντανί.

Ο Βλάντιμιρ Βάις φαίνεται πως είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για την κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», έχουν γίνει ήδη οι σχετικές επαφές μεταξύ των Πειραιωτών με τον μάνατζερ του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού και η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ καλείται να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, χθες το βράδυ υπήρξε κουβέντα με τον Πέδρο Μαρτίνς και εντός της ημέρας αναμένεται η απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού για την απόκτηση ή όχι του 30χρονου άσου.

Ο Βάις σίγουρα διαθέτει ικανότητες, αλλά εκείνο που προβληματίζει είναι η μεγάλη αποχή που έχει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες (στις 30 Οκτωβρίου ήταν η τελευταία του συμμετοχή στα Εμιράτα).

Στη λίστα υπάρχει, επίσης, και ο Γάλλος Αλεσαντρινί όμως και εκείνος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με τον Σλοβάκο συνάδελφό του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button