Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λουτσέσκου: «Επιτακτική ανάγκη να πάρει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ»

Για την προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει τον φετινό τίτλο της Σούπερ Λίγκας μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ρουμανικό Μέσο.

«Κατά τη διάρκεια της τιμωρία της έδρας μας, σε μια προπόνηση είχαμε 14.000 θεατές. Ήταν απίστευτο. Είναι πολύ φανατισμένοι οι οπαδοί στην Ελλάδα, γενικά οι ομάδες έχουν πολύ πάθος», σχολίασε για την συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας ο Λουτσέσκου.

Όσο για τους στόχος του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Στο Κύπελλο Ελλάδας παίξαμε σοβαρά στους ομίλους και καταφέραμε να προκριθούμε έχοντας ως στόχο τον τελικό. Στο πρωτάθλημα είμαστε σε κρίσιμο σημείο, αφού απέχουμε έναν βαθμό από τον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Έχουμε το πλεονέκτημα να παίζουμε τους δύο αγώνες ενάντια στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο γήπεδο μας. Στον πρώτο γύρο παίξαμε 7 εντός έδρας παιχνίδια και 8 εκτός έδρας. Τα 7 ματς στο σπίτι μας τα κερδίσαμε όλα. Ο ΠΑΟΚ είναι 32 χρόνια μακριά από ένα πρωτάθλημα. Είναι τεράστια η επιθυμία να πάρει το πρωτάθλημα. Όλοι μιλούν μόνο για αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη να πάρει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button