Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προπονητική απόπειρα του Μπάρτον

Με την προπονητική θα ασχοληθεί ο Τζόι Μπάρτον, καθώς η -ομάδα Γ΄ κατηγορίας της Αγγλίας- Φλίτγουντ Τάουν ανακοίνωσε σήμερα (18/04) την πρόσληψη του άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι για τρία χρόνια.

Ο 35χρονος Άγγλος, ο οποίος αυτή τη στιγμή τελεί υπό αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τη συμμετοχή του σε στοιχηματισμό, θα αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας της League One στις 2 Ιουνίου, όταν λήγει η τιμωρία του, αντικαθιστώντας τον Τζον Σέρινταν.

Ο Μπάρτον, ο οποίος στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του φόρεσε επίσης τις φανέλες των Νιουκάστλ, Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, Μαρσέιγ, Μπέρνλι και Ρέιντζερς, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 18 μηνών από το ποδόσφαιρο, αφού παραδέχθηκε ότι είχε παίξει 1260 στοιχήματα από τις 26 Μαρτίου 2006 έως τις 13 Μαΐου 2016. Η τιμωρία του μειώθηκε στους 13 μήνες μετά την έφεση που κατέθεσε και πλέον η ποινή του λήγει την 1η Ιουνίου.

«Η πρώτη δουλειά μου στην προπονητή πάντα επρόκειτο να είναι μια μεγάλη απόφαση για μένα και είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Εντάσσομαι σε ένα σύλλογο με μεγάλες φιλοδοξίες» τόνισε ο Μπάρτον σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Φλίτγουντ Τάουν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button