ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η άμυνα… που δίνει βαθμούς και η επίθεση που δυσκολεύεται!

Από την 17η αγωνιστική έχει να «γευτεί» τη χαρά της νίκης ο ΠΑΣ Λαμία... με την άμυνά του να τον «βγάζει ασπροπρόσωπο!»

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0 απέναντι στην Ξάνθη, για τρίτη συνεχόμενη φορά απέναντι στους «Ακρίτες».

Αυτή ήταν η 11η ισοπαλία της «κυανόλευκης» ομάδας, ρεκόρ το οποίο κατέχει η Λαμία μιας και έχει τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα φέτος!

Αναλύοντας τώρα και τα χθεσινά στατιστικά αλλά και συνολικά τα νούμερα όλων των αγώνων του ΠΑΣ, φτάνουμε στο εύκολο συμπέρασμα πως η άμυνα της ομάδας… είναι αυτή που δίνει τους βαθμούς παρά η επίθεση!

Στα Πηγάδια χθες, η Λαμία είχε συνολικά 39 επεμβάσεις, με τον Αντέτζο να έχει 8, τους Τζανετόπουλο, Σκόνδρα και Καραμάνο να έχουν 6, ενώ 5 είχε ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Επίσης, το σύνολο του Άκη Μάντζιου είχε 13 κλεψίματα με τα περισσότερα να τα έχει πραγματοποιήσει ο Θεοδωρόπουλος με 5 των αριθμό ενώ τον ακολούθησε ο Ασίγκμπα με 2!

Από την άλλη τώρα, η επίθεση είχε μόλις 7 τελικές προσπάθειες από τις οποίες οι 3 ήταν κλασσικές ευκαρίες για γκολ! Αυτές ήταν τον Νιάσε, του Καραμάνου αλλά και του Σάλιακα.

Συνολικά, ο Ιμπραχίμα Νιάσε είχε 2 τελικές, όπως και Τάσος Καραμάνος με τον Μάνο Σάλιακα. Τέλος, 1 τελική είχε ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα.

Είναι ξεκάθαρο, πως η αμυντική λειτουργία του ΠΑΣ Λαμία είναι αυτή που βγάζει «ασπροπρόσωπη» την ομάδα, δίνοντας τους περισσότερους πόντους και στο φετινό πρωτάθλημα…

Διαβάστε επίσης

Back to top button