ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λαμία: Μπακ… to the future

Οι Σαραμαντάς, Προβυδάκης ήταν οι «αφανείς ήρωες» στο 2-1 της ομάδας τους επί του Ιωνικού και έστειλαν το «μήνυμα» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. #slgr #lamiafc #Προβυδάκη #Σαραμαντάς #slgrinterwetten

Οι Σαραμαντάς, Προβυδάκης ήταν οι «αφανείς ήρωες» στο 2-1 της ομάδας τους επί του Ιωνικού και έστειλαν το «μήνυμα» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη στη σεζόν πήρε το Σάββατο (15/1) η Λαμία, στο 2-1 επί του Ιωνικού. Ετσι η ομάδα «ανάσανε» βαθμολογικά, σε ένα παιχνίδι που έλαμψε το άστρο του Λας Μπανγκουρά, ο οποίος και ντεμπουτάρισε με γκολ.

Την ίδια στιγμή όμως «αφανείς» της ήρωες ήταν οι Σαραμαντάς, Προβυδάκης, το δίδυμο των μπακ της που εσχάτως καθιερώθηκε στα άκρα των μετόπισθεν. Ο πρώτος από τα μέσα Δεκεμβρίου είναι ο βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο δεύτερος περίπου 1 μήνα πριν «μονιμοποιήθηκε» στα δεξιά και στην αναμέτρηση με τους Νικαιώτες αμφότεροι ήταν εκ των κορυφαίων.

Αλλωστε «συμμετείχαν» και στα 2 γκολ της Λαμίας, δείγμα πως μπορεί να ποντάρει πολλά πάνω τους στο δημιουργικό σκέλος, ενώ και ανασταλτικά οι πλευρές τους ανταποκρίθηκαν.

*Ο Σαραμαντάς είχε την ασίστ για το 2-0 του Μπανγκουρά, ενώ στις καθυστερήσεις απώλεσε μία μεγάλη ευκαιρία για το 3-1. Και οι δύο φάσεις ήταν σε τρανζίσιον των γηπεδούχων. Παράλληλα έκλεψε 2 μπάλες, ενώ είχε και ένα εύστοχο γέμισμα.

*Από τα πόδια του Προβυδάκη ξεκίνησε το 1-0 του Ρόμανιτς, όταν και έπαιξε κάθετα για τον Καραμάνο που την κατάλληλη στιγμή «έκοψε» στον μετέπειτα σκόρερ. Ο 25χρονος είχε τα 3 από τα συνολικά 10 εύστοχα γεμίσματα της ομάδας του στο παιχνίδι και παράλληλα απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button