Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Πάμε Στοίχημα Champions League: Με το 3.00 στο Ντόρτμουντ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του στοιχήματος!

Τέλος οι αγωνιστικές και τα κύπελλα για λίγο, τέλος οι εμβόλιμες αγωνιστικές και πλέον έπειτα από περίπου 2 μήνες έχουμε την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με αρχή το Champions League.

Πριν από αυτό όμως, θα πρέπει να δούμε τι παρακολουθήσαμε στο διήμερο που μας πέρασε. Πολλά ενδιαφέροντα είχε να μας δώσει το σαββατοκύριακο αυτό, αφού πολλά φαβορί, όπως η Ρεάλ, δεν κατάφεραν να γευτούν το νέκταρ της νίκης, κάποιες άλλες ομάδες με κίνητρο δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα δύσκολα εμπόδια που αντιμετώπισαν ενώ δεν έλειψαν τα γκολ και τα απροσδόκητα αποτελέσματα.

Έχει τονισθεί και επισημανθεί ότι ομάδες με διπλές υποχρεώσεις, ιδίως όταν έχουν πολλές αγωνιστικές και δη Ευρώπη, δεν πρέπει να ακολουθούνται καθώς ιεραρχούν διαφορετικά τις προτεραιότητές τους. Με προσοχή λοιπόν και σύνεση θα πάμε και σήμερα στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των 16. Έχουμε δύο ζευγάρια πολύ δυνατά που μπορεί να φαίνεται ποιο είναι το φαβορί και ποιο το αουτσάιντερ αλλά δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, αν ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά. Θα ασχοληθούμε και με τα δύο παιχνίδια και θα έχουμε ανάλυση για καθένα από αυτά καθώς και μία επιλογή. Πάμε να τα δούμε. 

Ντόρτμουντ-Παρί Σ.Ζ.(22:00):

Ξεκινάμε με τον πρώτο αγώνα των Γερμανών που αντιμετωπίζουν ξανά την Παρί και φέτος θέλουν να προκριθούν όσο τίποτε. Φυσικά και η Παρί θεωρείται στην αναμέτρηση το μεγάλο φαβορί αλλά θα εξετάσουμε προσεκτικά τα στοιχεία πριν καταλήξουμε. Η Ντόρτμουντ εντός έδρας δεν ηττήθηκε από καμία ομάδα, ήταν καταπληκτική και δίκαια προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Είναι μια ομάδα που ηττήθηκε από τις Βέρντερ και Μπάγερ Λεβερκούζεν, συνήλθε στην συνέχεια απαντώντας με 4 γκολ απέναντι στην Άιντραχτ και είναι έτοιμη για την αντεπίθεσή της. Έχει αντιμετωπίσει ξανά την Παρί και αποκλείστηκε. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ξανά σε νοκ άουτ φάση, το 2010 όταν η Παρί με 1-1 εκτός και 0-0 εντός, πολύ δύσκολα όπως μαρτυρά το συνολικό σκορ, κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Το ίδιο αμφίρροπο είναι και σημερινό ματς με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα των χωρών τους αλλά να έχουν στραμμένο το βλέμμα και στην Ευρώπη. Η Παρί δεν έχει ήττα εδώ και πολύ καιρό και στη φάση των ομίλων ήταν πολύ καλή και πειστική. Βρίσκει πολύ εύκολα γκολ αλλά ακόμα δεν την έχουμε δει πώς αντιμετωπίζει τις κλειστές άμυνες. Η Ντόρτμουντ επίσης σκοράρει αλλά θα πρέπει να παίξει λυσσαλέα άμυνα για να μην δεχθεί γκολ. Πιστεύω ότι κάποια από τις δύο θα παίξει καλύτερα με την σκοπιμότητα του παιχνιδιού και θα σκοράρει χωρίς να δεχθεί γκολ. Πάμε λοιπόν στο πολύ ρισκαδόρικο αλλά ενδιαφέρον ng. NG στο 3.00 (Stoiximan). 

Δείτε όλες νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα!

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ (22:00):

Ολοκληρώνουμε με το έτερο ματς ανάμεσα στην μετριότατη Ατλέτικο και την εξαιρετική Λίβερπουλ. Η Ατλέτικο έχει πρόβλημα και στην άμυνα και στο γκολ φέτος και χαμηλώνει πολύ τον ρυθμό για να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Απέναντι σε ομάδες γρήγορες και τεχνικές, όπως η Λίβερπουλ δυσκολεύεται πολύ και η Λίβερπουλ είναι καταιγιστική πολλές φορές φέτος. Έχει το εύκολο γκολ, μια άμυνα εξαιρετική και παίρνει εύκολα νίκες. Πιστεύω το ματς θα πάει στη δύναμη και στο πάθος και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να προφυλαχθούν. Πάμε στα λίγα γκολ. Under 2.5 στο 1.61 (Stoiximan). 

Διαβάστε επίσης

Back to top button