ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπήκε ο Βασιλακάκης / Συνεχίζει το ατομικό ο Ταϊρόν (φωτογραφίες)

Δείτε όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΣ Λαμία, εδώ στο LamiaSports. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #ρεπορτάζ #προετοιμασία #φωτογραφίες #LamiaSports #eimastepantou #lamiafc #lamiacity #ΠΑΣΓιάννινα

Δείτε όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΣ Λαμία, εδώ στο LamiaSports.

Από χθες έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου

Η σημερινή προπόνηση, είχε ένα καλό νέο αλλά και μερικά ερωτηματικά. Το καλό νέο είναι πως ο Θοδωρής Βασιλακάκης μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ, λίγα λεπτά αφότου είχε περάσει ως αλλαγή.

Το «κακό» νέο, είναι ότι δεν προπονήθηκε σήμερα ο Έλμαρ Μπιάρνασον. Ο Ισλανδός, ήταν κανονικά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όμως δεν συμμετείχε στην προπόνηση κάνοντας προφανώς θεραπείες με τους φυσικοθεραπευτές του συλλόγου.

Από την άλλη, ο Ταϊρόν, ο οποίος έχει εδώ και λίγες ημέρες επιστρέψει στο γήπεδο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, σήμερα έτρεξε μαζί με τους βασικούς του αγώνα με την ΑΕΛ, ενώ αργότερα ακολούθησε πρόγραμμα ασκήσεων υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας κ. Γεωργιάδη και του φυσικοθεραπευτή Γιώργου Δήμα.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με την ΑΕΛ, σήμερα ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το υπόλοιπο της προετοιμασίας και χωρίς να έχουν επιβαρυνθεί επιπλέον.

Ο Κώστας Σταμούλης, έκανε σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του γυμναστή κ. Μπουρογιάννη.

Τέλος, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν κανονικά πρόγραμμα προπόνησης, με ασκήσεις τόσο με μπάλα όσο και χωρίς… Στο τέλος, χωρίστηκαν και έπαιξαν οικογενειακό διπλό πάντα υπό το βλέμμα και τις οδηγίες του Μιχάλη Γρηγορίου και του Πάρη Ανδράλα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button