ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ματσάρα μεν… ήττα δε για τον ΠΑΣ Λαμία!

Σε ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα, 5 γκολ, αποβολή, θεαματικά γκολ, η Κ-19 της έφτασε κοντά σε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον 3ο της βαθμολογίας Άρη, όμως υπήρξε διπλή ανατροπή του σκορ και τελικώς οι κίτρινοι έφυγαν με το τρίποντο με σκορ 2-3!

Ματσάρα στο Φραντζή!

Η Κ-19 της Λαμίας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, γύρισε το παιχνίδι μέσα σε 5 λεπτά, όμως η αποβολή του Σέντη και δύο ατομικά λάθη κόστισαν τη νίκη στους κυανόλευκους. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο παιχνίδι, μόλις στο 6′ με τον Βαβλιακίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Σόμογλου.

Οι κυανόλευκοι δύο λεπτά έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Βλαχομήτρο με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να σκάει στα όρια της γραμμής της εστίας του Παρίση, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να διαμαρτύρονται πως η μπάλα είχε περάσει. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια άλλη φάση.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Λάκη Παπανικολάου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και με τον Νικολόπουλο να πασάρει και τον Βλαχομήτρο να σκοράρει έφτασε στην ανατροπή. Στο 54′ ο Νικολόπουλος με ωραία ενέργεια έβγαλε τετ-α-τετ τον Βλαχομήτρο ο οποίος δεν αστόχησε απέναντι στον Παρίση ενώ, 5 λεπτά αργότερα και πάλι ο Νικολόπουλος εκτέλεσε ένα κερδισμένο φάουλ στοχεύοντας το κεφάλι του Βλαχομήτρου ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε για το 2-1!

Στο 62ο λεπτό ήρθε η φάση που άλλαξε τον ρους της αναμέτρησης αφού ο Σέντης με μια απερίσκεπτη ενέργεια αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφού, ενώ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ πλάσαρε την αντίπαλη εστία με τον διαιτητή να τον αποβάλει.

Στο 72′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χατζηπιρπιρίδη έπειτα από λάθος γύρισμα του Μητσόπουλου να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Σόμογλου ο οποίος στο 80′ χάρισε τη νίκη στον Άρη αφού από εκτέλεση κόρνερ ενώ μάζεψε εύκολα τη μπάλα στον αέρα, αυτή του έφυγε από τα χέρια με τον Βαβλιάκη να βάζει ένα από τα ευκολότερα γκολ της μέχρι τώρα καριέρας του.

Πάντως ο Σόμογλου στη συνέχεια έσωσε την εστία του σε δύο ανεπανάληπτες διπλές ευκαιρίες του Άρη με πρωταγωνιστές τους Καράμπελα και Χατζηπιρπιρίδη

Oι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Σόμογλου, Μπαγινέτας, Μητσόπουλος, Φετεινίδης, Νικολόπουλος, Σέντης, Φουσέκης, Δεληγιάννης, Τρούμπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βλαχομήτρος

Αρης: Παρίσης, Κατσουλίδης, Σενγκεργκής, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κριμιτζάς, Μαρμαρίδης, Μπακουτσής, Σπαρτιάτης, Βαβλιάκης, Χατζηπιρπιρίδης

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος

Διαβάστε επίσης

Back to top button