Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Οι απουσίες, η ήττα και η ανάλυση από το fan club του Έσπερου!

Διαβάστε την ανάλυση του fan club του Έσπερου Λαμίας, από την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΣ Ευκαρπίας.

ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (83-71).

Φίλες και φίλοι του μπασκετικού, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ …

Δυστυχώς στα εκτός έδρας παιχνίδια όταν καθυστερείς να ‘’μπείς στις τέσσερις γραμμές του παρκέ’’, χάνεις από τα αποδυτήρια.

Στην Ευκαρπία βρεθήκαμε με το καλημέρα να χάνουμε (13-01),στο τέταρτο(4’) λεπτό. Δηλαδή διαφορά (-12) πόντους , η οποία παρόλη την συμπαθητική προσπάθειά μας ,παρέμεινε η ίδια μέχρι τέλους του παιχνιδιού.

Τα δεκάλεπτα :(19-15),(39-28),(64-47),τελικό (83-71).

Οι συνθέσεις :

ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑ: (Νίκου) – Τουλουπης 9(2, Κιουρκας 8, Χατζημχαηλιδης 7,Χολεβας 11,
Ουλουσιδης 8(1,Απιδοπουλος, Πλεξίδας 5, Χατζιδης, Γκαβεζος 20(3, Βαριτης3(1,
Πρεδαρης, Χαρτοπουλος12(1.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ:(Σοφογιάννης-Τσουκαλαδέλης)-Γκόντγουιν 3(1, Μπακολιας,
Στογιάνοβιτς 12(1, Ρουμελιώτης 10(2, Παπανικολάου ,Τσιμίδης 23, Δαχρετζής 1 ,
Ματζούκας , Φυκας 17(2 , Γκιρίτσης , Σερινάϊ 2.

Η ομάδα της ΠΣ Ευκαρπίας αποτελείται από καλούς και έμπειρους παίκτες. Ξέρουν πολύ καλά ότι τα παιχνίδια κερδίζονται και χάνονται, αναλόγως της αγωνιστικής συγκέντρωσης από την έναρξη του παιχνιδιού… Και έπραξαν το αυτονόητο. Εμφανίστηκαν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και δεν έδωσαν τελικά, το δικαίωμα να αμφισβητηθεί η καλή αγωνιστική τους κατάσταση, που τους οδήγησε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας Έσπερος Λαμίας, εμφανώς επηρεασμένη αγωνιστικά από τις σημαντικές απώλειες παικτών, λόγω τραυματισμών , προσπαθεί να βρεί την νέα της αγωνιστική ταυτότητα.

Είχαμε αρκετά νεκρά αγωνιστικά διαστήματα ,με κυριότερο της έναρξης, το οποίο σε συνδυασμό με την εκνευριστική αστοχία από την γραμμή των ελευθέρων βολών και του τρίποντου, έφεραν μία φυσιολογική απώλεια για την ομάδα μας.

Αρχίζοντας την τελική μας αγωνιστική προσπάθεια, από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, όλοι πρέπει να συγκεντρωθούμε και να επιδιώξουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνισή μας.

…Καλή μας συνέχεια…

Διαβάστε επίσης

Back to top button