Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σύνθημα νίκης από Μπούση στον αγώνα με τη Λαμία!

Ο ΟΦΗ, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην SuperLeague 1 θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Λαμία, με τον μεγαλομέτοχο των κρητικών να δίνει σύνθημα νίκης μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Μιχάλης Μπούσης κατέβηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και έδωσε το σύνθημα για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Λαμία. «Πάμε στην έδρα μας να πάρουμε ότι αξίζουμε».

Το κλίμα στις τάξεις του ΟΦΗ δεν ήταν και το καλύτερο μετά την ήττα από την ΑΕΚ αλλά και πολύ περισσότερο λόγω της εμφάνισης στο χθεσινό παιχνίδι. Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατέβηκε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Βλέποντας τους παίκτες στενοχωρημένους και με σκυμμένα τα κεφάλια, ο Μιχάλης Μπούσης, στην ομιλία του προς τους παίκτες, έδωσε το σύνθημα για το σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην Λαμία όπου θα είναι παρών και ο ίδιος: «Καταλαβαίνω ότι είστε στεναχωρημένοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Φέτος έχετε πετύχει κάτι που κανένας δεν το περίμενε στην αρχή της σεζόν. Είμαστε όλοι περήφανοι για σας. Μας έμεινε ένα ματς για να κάνουμε μια ακόμα υπέρβαση. Πρώτος απ’ όλους σας πιστεύω εγώ πάρα πολύ. Ξεχάστε τα όλα. Ξεχάστε όλη τη σεζόν και όσα έγιναν σήμερα. Είναι ένα ματς. Ένας αγώνας στην έδρα μας και μένουν όλα πίσω. Μόνο ένας αγώνας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνετε. Σας αγαπώ και σας εμπιστεύομαι απόλυτα. Είμαι δίπλα σας σε ό ,τι χρειαστεί. Πάμε στην έδρα μας να πάρουμε ό,τι μας αξίζει φέτος».

Διαβάστε επίσης

Back to top button