Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ρέστα παραμονής η Λέτσε

Προγνωστικά 29/07/2020 Ουντινέζε - Λέτσε με Goalbet

Προγνωστικά 29/07/2020 Ουντινέζε – Λέτσε με Goalbet

Αναμέτρηση για την 37η αγωνιστική στην ιταλική Σέριε Α, με την Ουντινέζε να υποδέχεται στην «Ντάτσια Αρένα» τη Λέτσε. Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:30, κεκλεισμένων των θυρών.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπήκε δυναμικά απέναντι στην Κάλιαρι εντός έδρας, ανοίγοντας το σκορ μόλις από το 2ο λεπτό με τον Οκάκα. Στη συνέχεια, αν και παραχώρησε περισσότερη κατοχή στους γηπεδούχους και δέχθηκε αξιόλογη πίεση, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και πήρε τη νίκη με το ελάχιστο σκορ. Την παραμονή της, την εξασφάλισε μαθηματικά, λίγο πριν ξεκινήσει το ματς με την Κάλιαρι, αφού η Λέτσε είχε χάσει από τη Μπολόνια. Over τα 5 από τα 7 τελευταία της ματς.

Τιμωρημένος ο Λάρσεν (μπακ/χαφ). Εκτός πλάνων οι τραυματίες Νούιτινκ (στόπερ), Γιάγιαλο (χαφ) και Μαντράγκορα (εξτρέμ).

ΛΕΤΣΕ: Παρά το κακό πρώτο ημίχρονο που έκανε κόντρα στη Μπολόνια (έχανε με 2-0), ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στο 66’. Ωστόσο, στην τελευταία φάση του αγώνα, δέχθηκε το τελικό 3-2 από αντεπίθεση. Το έργο της για την παραμονή τώρα έγινε ακόμη πιο δύσκολο, αφού είναι στο -4 από τη Τζένοα και στην ισοβαθμία υστερεί. Ουσιαστικά, θα πρέπει να νικήσει την Ουντινέζε για να έχει βάσιμες ελπίδες. Over τα 15 από τα 16 πιο πρόσφατα ματς της.

Μη διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ρίσπολι (μπακ). Εκτός μάχης οι τραυματίες Ροσετίνι (στόπερ), Ντεϊόλα (χαφ).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Λέτσε «καίγεται» για τη νίκη, ταυτόχρονα χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ελπίζει στο θαύμα. Πάμε με το κίνητρο των φιλοξενούμενων, με το pame stoixima διπλό dnb σε τιμή 2.20 στην Goalbet.

Διαβάστε επίσης

Back to top button