ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Μνηστήρες» από Κύπρο για Ανσαριφάρντ / Το «όπλο» της Λαμίας!

Σε διακαή πόθο έχει μετατραπεί για τους φιλάθλους και όχι μόνο του ΠΑΣ Λαμία, η περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ με τον Ιρανό φορ να έχει ειδοποιηθεί από την ΑΕΚ πως δεν υπολογίζεται. #slgr #lamiafc #KarimAnsarifard #transfernews #season2022_2023

Σε διακαή πόθο έχει μετατραπεί για τους φιλάθλους και όχι μόνο της Λαμίας, η περίπτωση του Καρίμ Ανσαριφάρντ με τον Ιρανό φορ να έχει ειδοποιηθεί από την ΑΕΚ πως δεν υπολογίζεται.

Η Λαμία έχει παίξει το χαρτί της, με τον παίκτη υπάρχει διαφορά στο οικονομικό ωστόσο οι κυανόλευκοι ποντάρουν στην μείωση των απαιτήσεων του 32χρονου φορ σε συνδυασμό με μία μικρή αύξηση στην προσφορά ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Από την ΑΕΚ πάντως θέλουν να….ξεφορτωθούν μεταξύ άλλων παικτών (Μπακάκης, Λε Ταλέκ, Τσιντώτα) και τον Καρίμ.

Ειδικά για τον Ιρανό επιθετικό φαίνεται πως υπάρχει διέξοδος στο ζήτημα από την Κύπρο. Το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει επαφές με την Ομόνοια, που ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Ανσαριφάρντ, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν πως εσχάτως έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του και το ΑΠΟΕΛ.

Το θέμα επί του παρόντος σκοντάφτει στην προτεραιότητα που δίνει ο παίκτης για να βρει ομάδα εντός Ελλάδας και να μη φύγει από τη χώρα.

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button