Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει Καρέρα και στην «Αγια-Σοφιά» ο Μελισσανίδης

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Ιταλό τεχνικό και θέλει να πορευτεί μαζί του στο νέο γήπεδο.

Το έργο του Μάσιμο Καρέρα έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους όλους στις τάξεις της ΑΕΚ. Από τους φίλους της ομάδας και τους παίκτες, μέχρι και τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το αφεντικό της «Ένωσης» έδειξε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα και το πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα του κατεβαίνοντας στα αποδυτήρια και μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όλους μετά την επιβλητική εμφάνιση και νίκη απέναντι στον ΟΦΗ (3-0).

Δεν μένει όμως εκεί… Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δείχνει αποφασισμένος να πορευτεί με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο και στο νέο γήπεδο της ομάδας. Φιλοσοφία του είναι πως η ομάδα δεν πρέπει να αλλάζει συχνά προπονητές, εκτός κι αν η επιλογή αποδεικνύεται αποτυχημένη και δεν γίνεται διαφορετικά, όπως είχε συμβεί με τις περιπτώσεις Καρντόσο και Μοράις στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Ιταλός τεχνικός έχει πείσει τον «τίγρη» πως είναι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να χτίσει σε γερές βάσεις την ομάδα που θα μπει πιθανότατα στις αρχές της σεζόν 2021/22 στο νέο γήπεδο.

Σημειώνεται πως στο συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον Καρέρα προβλέπεται και δεύτερος χρόνος συνεργασίας, που τίθεται σε ισχύ εκτός κι αν μια από τις δύο πλευρές δεν είναι ικανοποιημένη και ενεργοποιήσει σχετική ρήτρα αποδέσμευσης. Πάντως και ο Ιταλός προπονητής είναι απόλυτα χαρούμενος από τις συνθήκες εργασίας στην ΑΕΚ και ζωής στην Ελλάδα, επιστρέφοντας δυναμικά στο προπονητικό προσκήνιο μετά τη θητεία του στη Σπαρτάκ Μόσχας.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button