Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Μεταγραφές τέλος στην Ευρωλίγκα

Η προθεσμία για τη δήλωση νέων παικτών στα ρόστερ της Ευρωλίγκας έληξε και έτσι οι ομάδες θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους μέχρι το τέλος, όπως είναι αυτή την στιγμή.

Όποιος ενισχύθηκε… ενισχύθηκε για την Ευρωλίγκα!

Η προθεσμία δήλωσης νέου παίκτη στο ρόστερ έληξε στις 19:00 ώρα Ελλάδας της Τετάρτης (26/2) και έτσι πλέον οι ομάδες της διοργάνωσης θα πορευτούν ως έχουν μέχρι το τέλος.

Από τις ομάδες που δήλωσαν πρόσφατα νέους παίκτες ήταν ο Ολυμπιακός, μετά την άρση του ban, με τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς, ενώ παράλληλα οι Πειραιώτες δήλωσαν και τον Βασίλη Χρηστίδη, ο οποίος ανήκει στην αναπτυξιακή ομάδα.

Από ‘κει και πέρα, νέα πρόσωπα απέκτησε και η Βιλερμπάν και συγκεκριμένα τον Ντέβιον Μπέρι, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κολοσσό Ρόδου και Πανιώνιο, αλλά και τον πρώην παίκτη των Σέλτικς, Γκερσόν Γιαμπουσελέ.

Επίσης και ο Παναθηναϊκός ήταν από τους τελευταίους που προχώρησαν σε δήλωση παίκτη πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, με τον Γιάννη Αθηναίου, ενώ η Άλμπα Βερολίνου «ανέβασε» από τη δεύτερη ομάδα τον 17χρονο Κινέζο Χάο Ντάι και η Μπασκόνια αντίστοιχα τον Λαουτάρο Λόπεθ.

Τέλος, ο Ερυθρός Αστέρας δήλωσε στο ρόστερ τον νεοαποκτηθέντα Κεϊλίν Λούκας, ο οποίος τη σεζόν 2011/12 είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button