Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του Έσπερου Λαμίας!(pics)

Χθες το απόγευμα στο Κλειστό γυμναστήριο Ανθέων, η ομάδα του Έσπερου Λαμίας έκοψε την βασιλόπιτά της και το παρών έδωσαν από αντιδημάρχους και αντιπεριφερειάρχες, μέχρι βουλευτές και εκπρόσωποι άλλων τοπικών ομάδων.

Ο Έσπερος Λαμίας, πραγματοποίησε εχθες την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτα των τμημάτων της ακαδημίας, με την παρουσία σύσσωμης της οικογένειας της λαμιώτικης ομάδας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανίδης, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Σοφία Αγγελοπούλου-Παπανικολάου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παναγιώτης Φώσκολος, οι βουλευτές ΝΔ Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου και Γιώργος Κοτρωνιάς, ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Απόστολος Καραναστάσης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία Σάκης Τσικνής και πολοί άλλοι.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης το Δ.Σ. του Εσπερου Λαμίας βράβευσε για την χορηγική τους υποστήριξη τους: Μιχάλη Θαλάσση και το MY KTEO,τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και την INTERKAT A.E.,τους Κ.Γιώτα-Δ.Γιακουβή και την ACS Λαμίας,τους Δ.Τσάμη-Κ.Μαντέ και την GNOSIS COMPUTER,τον Δημήτρη Ρίζο και το VENEZIA CAFE,τον Γιώργο Αργύρη και την ARGIRIS ELECTRONICS,τους Άκη Ζωμένο-Σ.Αντωνόπουλο και την MTS CENTER,Χαράλαμπο Μίγα και την CIVILSHOP Ε.Π.Ε.,Χρήστο Σταϊκούρα και την ΚΙΦΑ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button