Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τη Δευτέρα το ραντεβού για τη Φορταλέζα

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του εκπροσώπου της οικογένειας Σαββίδη με τη διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας.

Σημαντικό ραντεβού της Φορταλέζα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Σαββίδη θα υπάρξει την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία.

Η διοίκηση του βραζιλιάνικου συλλόγου κάλεσε προ ημερών τον Ιβάν Σαββίδη για το παιχνίδι κόντρα στην Ιντεπεντιέντε για το Κόπα Σουνταμερικάνα, ώστε να ζήσει από κοντά την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της.

Ωστόσο, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ δεν επέτρεψαν να γίνει αυτό το ταξίδι στη Λατινική Αμερική.

Ωστόσο, σημερινές πληροφορίες της Live Sport αναφέρει πως ο άνθρωπος που θα εκπροσωπήσει την οικογένεια Σαββίδη, Λέο Κορνατσίνι, που είχε μεσολαβήσει στην επαφή των δύο πλευρών.

Πρόθεση του ομογενούς επιχειρηματία είναι να αγοράσει όλο το πακέτο των μετοχών της Φορταλέζα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και περιμένει ως… σωτήρα τον Σαββίδη για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button