Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ελαφρύ το διάστρεμμα τoυ Σένκεφελντ, δύσκολα με Λαμία

Η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ έδειξε διάστρεμμα πρώτου βαθμού, θα κάνει θεραπείες τις επόμενες μέρες και δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ματς με την Λαμία. Θέλει χρόνο ο Κουρμπέλης. #slgr #panathinaikosfc #lamiafc #Schenkeveld #slgrinterwetten

Η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ έδειξε διάστρεμμα πρώτου βαθμού, θα κάνει θεραπείες τις επόμενες μέρες και δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ματς με την Λαμία. Θέλει χρόνο ο Κουρμπέλης.

Το διάστρεμμα του Μπαρτ Σένκεφελντ δεν φαινόταν βαρύ, με την μαγνητική μάλιστα να επιβεβαιώνει την κατάσταση. Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός έχει υποστεί ένα διάστρεμμα πρώτου βαθμού, θα κάνει για κάποιες μέρες θεραπεία και μετά θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Αναφορικά με το ματς με την Λαμία, δύσκολα θα είναι έτοιμος καθώς προέρχεται ήδη από 6 μήνες απραξίας και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι ο τραυματισμός αυτός δεν το πάει πολύ πίσω στο θέμα της επανένταξής του στην ομάδα και κατ΄ επέκταση στην ενδεκάδα.

Ο Κουρμπέλης από την άλλη χρειάζεται χρόνο και για τον επόμενο μήνα σίγουρα θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του. Από το πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του θα φανεί και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να τεθεί στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button