Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απίθανη γκάφα της Βέροιας, έβαλε τιμωρημένο παίκτη να παίξει και έρχεται «καμπάνα»!

Ο Στέλιος Μαραγκός είχε συμπληρώσει το όριο καρτών, η Βέροια όμως τον έβαλε να αγωνιστεί στην Καλαμάτα και τώρα έρχεται βαριά τιμωρία για την ομάδα της Ημαθίας.

Καλαμάτα και Βέροια έμειναν στο 1-1 την Κυριακή, για την 23η αγωνιστική της Football League.

Η Βέροια ωστόσο κινδυνεύει άμεσα να χάσει το ματς στα χαρτιά, αλλά και να τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, χάνοντας έτσι και τις τελευταίες ελπίδες της να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο λόγος είναι πως ενώ ο Μαραγκός είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες και με δεδομένο ότι βάσει κανονισμού δεν μπορούσε να δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του (δύο αγωνιστικές) τις δύο τελευταίες αγωνιστικές (απομένουν τρεις για το φινάλε), δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Καλαμάτα, παρά ταύτα έπαιξε κανονικά και μάλιστα αποβλήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα.

Πλέον οι Μεσσήνιοι προτίθενται να καταθέσουν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και πιθανότατα θα δικαιωθούν, κερδίζοντας το ματς στα «χαρτιά».

Εφόσον συμβεί αυτό και δικαιωθούν, θα ανέβουν στους 21 βαθμούς και στο -3 από τη γραμμή σωτηρίας, μένοντας ζωντανοί στη διεκδικήνηση της παραμονής, ενώ η Βέροια θα υποχωρήσει στους 31 και βγαίνει οριστικά εκτός μάχης από την άνοδο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button