Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τόσα ζητάει για Κουτρόνε η Μίλαν!

Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο η Μίλαν να πουλήσει τον Πάτρικ Κουτρόνε το προσεχές καλοκαίρι μετά τον ερχομό του Κσίστοφ Πιόντεκ.

Ο κύκλος του Πάτρικ Κουτρόνε στη Μίλαν φαίνεται πως θα κλείσει το προσεχές καλοκαίρι. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με αυτά οι «ροσονέρι» σκέφτονται πολύ σοβαρά να τον πουλήσουν.

Άλλωστε ο χρόνος συμμετοχής του είναι ολοένα και λιγότερος. Λογικό και επόμενο εδώ που τα λέμε. Ο Κσίστοφ Πιόντεκ από τότε που πήγε στο «Σαν Σίρο» κάνει… παπάδες.

Ο Πολωνός στράικερ δεν σταματάει να σκοράρει. Κάτι που κάνει τη θέση του Ιταλού επιθετικού ολοένα και πιο δυσχερή. Παρά το γεγονός πως ο Κουτρόνε είναι παιδί των ακαδημιών της Μίλαν.

Ο Κουτρόνε είναι από εκείνους τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως έχουν λαμπρό μέλλον μπροστά τους. Άλλωστε οι εμφανίσεις του με τη Μίλαν κατά καιρούς ήταν πολύ καλές. Γι’ αυτό το λόγο και το όνομά του βρίσκεται σε πολλές μεταγραφικές λίστες.

Μία από τις ομάδες που φαίνεται πως παρακολουθεί από… κοντά τις εξελίξεις είναι η Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι δεν γνωρίζουν αν ο Χάρι Κέιν πρόκειται να μείνει ή όχι σε αυτούς και μετά το καλοκαίρι. Οπότε σκέφτονται να κινηθούν για την αγορά του Ιταλού επιθετικού.

Μία κίνηση που αναμένεται να τους στοιχίσει κάτι παραπάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ. Αν αποφασίσουν να φτάσουν στα… άκρα για τον στράικερ της ιταλικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button