Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζει για βασικό τον Γκαρσία με Λαμία ο Καρέρα!

Ο αυριανός αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Λαμία θα είναι η πρώτη φορά όπου ο Λιβάι Γκαρσία θα αγωνιστεί βασικός, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Ο αυριανός αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Λαμία θα είναι η πρώτη φορά όπου ο Λιβάι Γκαρσία θα αγωνιστεί βασικός, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Ο Καρέρα σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον 22χρονο μεσοεπιθετικό κόντρα στην Λαμία, έχοντας λάβει πολύ θετικά μηνύματα από την παρουσία του στο ματς με την Ζάνκτ Γκάλεν.

Ήρθε για να βοηθήσει και να προσφέρει στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας, που δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα στις διαθέσιμες επιλογές.

Ο Λιβάι Γκαρσία φάνηκε από το ντεμπούτο του – έστω και ως αλλαγή – ότι έχει αυτό το… κάτι που έψαχνε η ΑΕΚ για την δεξιά πτέρυγα της επίθεσης.

Η προσαρμογή του όμως στο αγωνιστικό πλάνο του Μάσιμο Καρέρα δεν βιάστηκε, καθώς είχε έναν μικρό τραυματισμό που τον κράτησε πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης. Διαφορετικά θα ξεκινούσε βασικός στην Ελβετία.

Αυτό αναμένεται να συμβεί στην αυριανή (27/09) αναμέτρηση με την Λαμία στο ΟΑΚΑ. Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης σκέφτεται έντονα να χρησιμοποιήσει τον 22χρονο νεοαποκτηθέντα εξτρέμ στο αρχικό σχήμα.

Ακόμη και αν καταστεί αδύνατο να «βγάλει» το 90λεπτο, το ματς με την Λαμία είναι μία καλή ευκαιρία ώστε να γίνει η αφετηρία της ενδεκάδας. Παίρνοντας χρόνο συμμετοχής ως βασικός, θα επισπευτεί η προσαρμογή του στην ομάδα.

Υπάρχει η πίστη πως ακόμα και δίχως να είναι στο 100% της φυσικής του κατάστασης, ο Γκαρσία μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για 70-75 λεπτά αγώνα.

Ένας παίκτης που αποκτήθηκε με την προοπτική να αποτελέσει βασική κολόνα την επίθεσης και να αποφευχθούν οι λύσεις ανάγκης στις πτέρυγες όπως αυτή του Ανσαριφάρντ.

πηγή: aek1924.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button