Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αυτό θέλει ο Μαρτίνς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει από τους παίκτες του Ολυμπιακού να πιέσουν ψηλά τη Λουκέρνη, στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως η πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων είναι κομβική, καθώς θέλει ένα καλό σκορ, εν όψει της ρεβάνς στην Ελβετία. Παράλληλα, θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του στην αναμέτρηση της Πέμπτης, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Μπασακσεχί-Μπέρνλι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να καταλήγει σε ένα 4-2-3-1 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Γιαννιώτης θα καθίσει στην εστία των Πειραιωτών, με τους Βούκοβιτς και Μιράντα να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Οι Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας θα είναι οι δυο μπακ, με τους Καμαρά και Μπουχαλάκη να είναι το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης και Ποντένσε θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button