FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τον Πίτι και τον Τσούκαλο… στον Αντέτζο και τον Επστάιν!(pics)

Πρωτάθλημα μπορεί να μην έχουμε, αλλά έχουμε ανάλυση στατιστικών για τον ΠΑΣ Λαμία.

Το Nations League έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας πλέον και για τον λόγο αυτό το πρωτάθλημα της SuperLeague βρίσκεται σε θέση «ανάπαυσης» και περιμένει το «μάρς» για να ξεκινήσει και πάλι.

Το LamiaSports όμως δεν θα σας αφήσει χωρίς ρεπορτάζ-άρθρο για την αγαπημένη σας ομάδα.

Και σήμερα, θα ασχοληθούμε με ένα θέμα το οποίο «πονάει» αρκετά τον ΠΑΣ Λαμία, από πέρυσι κιόλας. Και αυτό είναι το θέμα του «γκολ».

Πέρυσι είχαμε τον Φρανζίσκο Πίτι να ηγείται την επίθεσης και με 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας την πρώτη χρονιά της Λαμίας στη SuperLeague.

Να τονίσουμε πως ο Ισπανός δεν είναι σέντερ φορ, αλλά μεσοεπιθετικός παρόλο αυτά ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Φθιώτιδας για την περσινή σεζόν.

Δεύτερος σκόρερ της Λαμίας τη σεζόν 2017-2018 ήταν ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής, Νίκος Τσούκαλος, ο οποίος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα έχοντας 11 τελικές προσπάθειες και 3 γκολ στο σύνολο.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και αυτή την χρονιά…

Μπορεί το καλοκαίρι να «έσκασε η βόμβα» του Χερόνιμο Μπαράλες, αλλά ο Αργεντινός έχει βρει δίχτυα μέχρι στιγμής σε μόλις 1 παιχνίδι, αυτό κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Αργεντινός, στο φετινό πρωτάθλημα έχει 11 τελικές προσπάθειες και μόλις μία φορά έχει δει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα… και αυτό ήταν από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο δεύτερος σε τελικές προσπάθειες, είναι ένα άλλο «βαρύ χαρτί» της ομάδας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάρκο Μπλάζιτς. Ο Σέρβος έχει 10 τελικές προσπάθειες, αλλά κανένα γκολ.

Και περνάμε τώρα σε αυτούς που βλέπουν συχνά τη μπάλα… να μπαίνει στο πλεκτό.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες πρώτος και καλύτερος, ήταν ένας κεντρικός αμυντικός και αυτός δεν είναι άλλος από το Ντάνιελ Αντέτζο. Ο Νιγηριανός έχει 3 τελικές προσπάθειες φέτος και τις δύο τις έχει κάνει γκολ! Στατιστικό που θα «ζήλευαν» και οι καλύτεροι σέντερ φορ της χώρας.

Όμως, ο Αντέτζο πλέον έχει και συγκάτοικο στη κορυφή και αυτός… δεν είναι σέντερ φορ.

Στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΣ, ο Ντένις Επστάιν μετά από εξαιρετική συνεργασία του Δημούτσου με τον Βασιλαντωνόπουλο, έγραψε το 0-1 για τη Λαμία, βάζοντας το πρώτο γκολ της ομάδας του στο Κύπελλο αλλά και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Ο Γερμανός εξτρέμ, έχει παίξει σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 1 του Κυπέλλου, έχει 8 τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα και 1 γκολ ενώ για το στον δεύτερο θεσμό που παίρνει μέρος η ομάδα, έχει 3 τελικές προσπάθειες και άλλο 1 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button