Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ ο Σα

Για την απόκτηση του Ζοσέ Σα φέρεται να ενδιαφέρεται σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ η Γουέστ Χαμ.

Αποτελεί έναν από τους σταθερούς και συνάμα βασικούς παίκτες του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει β με την απόδοση του έχει βοηθήσει σημαντικά τους «ερυθρόλευκους».

Ο λόγος φυσικά για τον Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας των Πειραιωτών έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να μπει στα μεταγραφικά μπλοκάκια ομάδων του εξωτερικού από την Αγγλία και όχι μόνο.

Η παρουσία που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γουλβς, αλλά και αυτή στο πρώτο παιχνίδι με την Άρσεναλ έκανε την ισπανική Μπέτις να δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του .

Εκτός όμως από αυτή τα πορτογαλικά ΜΜΕ έβαλαν στο κόλπο και την Γουέστ Χαμ. Ο διεθνής άσος μπορεί να πάει στην Αγγλία, καθώς έχει ως μάνατζερ του τον Ζόρζε Μέντες. Ωστόσο για να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ολυμπιακός.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως εκτός από την Γουέστ Χαμ, ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχουν δείξει ακόμα δύο αγγλικές ομάδες η Κρίσταλ Πάλας αλλά και η Σαουθάμπτον, αλλά και ότι για να φύγει ο Σα από τους «ερυθρόλευκους» θα πρέπει να τους γίνει μία οικονιμική πρόταση που δεν θα μπορούν να την αρνηθούν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button