Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

SuperLeague 1: Το «αγκάθι» των play out!

Τι θα γίνει τελικά με τα play out; Θα κρίνει πολλά η τηλεδιάσκεψη...

Η Superleague είναι ένα από τα πρωταθλήματα που έχουν διακοπεί στην Ευρώπη λόγω του κορονοϊού και το μέλλον της θα κριθεί τις επόμενες ημέρες, με τις ομάδες να ετοιμάζονται για τηλεδιάσκεψη, στην οποία και θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Όπως και στις περισσότερες χώρες, όλα παραμένουν “ανοιχτά” για το πότε και αν θα υπάρξει συνέχεια και ολοκλήρωση των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, αφού οι εξελίξεις εξαρτώνται από την αντιμετώπιση του ιού που “πλήττει” ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή πάντως, για τη Superleague υπάρχουν δύο βασικά σενάρια, με το ένα να θέλει την επανέναρξη του πρωταθλήματος μέχρι τα τέλη Μαΐου. Το δεύτερο αφορά τον τρόπο που θα γίνουν οι αγώνες και η βασική σκέψη είναι να πραγματοποιηθούν χωρίς θεατές.

Από εκεί και πέρα με την κανονική διάρκεια της σεζόν να έχει ολοκληρωθεί, η Superleague θα μπορούσε να… ρίξει τίτλους τέλους από τώρα, αν δεν υπήρχαν τα τηλεοπτικά συμβόλαια, αλλά και το “αγκάθι” των πλέι άουτ.

Κι αυτό γιατί, ακόμη κι αν τα πλέι οφ δεν γίνουν ποτέ, για τα πλέι άουτ θα πρέπει να υπάρξουν περαιτέρω αποφάσεις, που θα αφορούν τις ομάδες που θα υποβιβασθούν, αυτές που θα “ανέβουν” κατηγορία, αλλά και το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button