Νέα από Κόσμο

Καταγγελία της Ατλέτικο κατά της Μπάρτσα για Γκριζμάν

Σε επίσημη καταγγελία προς την FIFA, με την οποία ενημερώνει ότι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν προσεγγίσει το στενό περιβάλλον του Γκριζμάν για να διαπραγματευτούν πιθανή αγορά του, προχώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία.

Ο Γάλλος στράικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022 και φυσικά καμία ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να τον προσεγγίσει αν πρώτα δεν συμφωνήσει η Ατλέτικο. Η Ατλέτικο λοιπόν δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν για ενδεχόμενη μεταγραφή και καταγγέλλει τη Μπαρτσελόνα ότι προσπαθεί με δόλιους τρόπους να προσεγγίσει τον παίκτη χωρίς την άδεια της.

Μάλιστα, η Ατλέτικο δίνει και μια ιδιαίτερη διάσταση στην καταγγελία που υπέβαλλε, καθώς αναφέρει ότι η κίνηση από μεριάς της Μπαρτσελόνα να προσεγγίσει τον παίκτη ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο εκτός από εμφανώς παράνομη, βάζει σε κίνδυνο και τον εγχώριο ανταγωνισμό όπως και τη διαύγεια και καθαρότητα του πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι της Ατλέτικο, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα και διεκδικεί το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα, εκφράζουν τον φόβο ότι πλήττεται ο ανταγωνισμός όταν η πρωτοπόρος πλησιάζει δόλια έναν από τους καλύτερους παίκτες της άμεσης ανταγωνίστριάς της για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Από τη μεριά της βέβαια η διοίκηση της Μπαρτσελόνα απορρίπτει κατηγορηματικά τα όσα της προσάπτει το συγκρότημα του Σιμεόνε και τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία προσέγγιση του παίκτη και ούτε κάποια διαπραγμάτευση μαζί του.

Παρόλο που στην Μπάρτσα δεν αρνούνται ότι μπορεί να τους ενδιαφέρει η αγορά του Γκριζμάν, εντούτοις τονίζουν ότι αν αποφασίσουν να αγοράσουν τον παίκτη θα το κάνουν σύμφωνα με τη νόμιμη οδό, ζητώντας πρώτα άδεια από την ομάδα του και εξασφαλίζοντας τη συναίνεσή της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button