Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ: Ανεβάζει στροφές ενόψει Παναθηναϊκού

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού κινούνται τα πάντα στον ΟΦΗ που μετά την ήττα από τον Ατρόμητο (0-1) μέσα στο «Γεντί Κουλέ» έχει περιέλθει σε δύσκολη βαθμολογική θέση. #slgr #oficretefc #panathinaikosfc #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Σε ρυθμούς Παναθηναϊκού κινούνται τα πάντα στον ΟΦΗ που μετά την ήττα από τον Ατρόμητο (0-1) μέσα στο «Γεντί Κουλέ» έχει περιέλθει σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Στη σημερινή προπόνηση ο Τοράρινσον, ο οποίος έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ αποκατάσταση έκανε ο Τζου και θεραπεία ο Καμάου.

Κατά τα λοιπά, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ ήταν οι παίκτες. Όσοι αγωνίστηκαν την Πέμπτη ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης, ενώ η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Την Κυριακή (25/12) οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (26/12) στις 11:00.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button