Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε σε Μίλαν και Ρόμα ο Γκέτσε

Ο Μάριο Γκέτσε δύσκολα θα παραμείνει στη Ντόρτμουντ και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία σε μία εκ των Μίλαν και Ρόμα.

Ο άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ προτάθηκε σε Μίλαν και Ρόμα, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport». Ο Γερμανός διεθνής δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο «Signal-Iduna Park» όταν επέστρεψε από την Μπάγερν και δεν έχει πείσει αρκετά ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, που λήγει τον Ιούνιο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γερμανίας προτάθηκε και στους δύο ιταλικούς συλλόγους, αλλά η εφημερίδα υποστηρίζει ότι κανένας τους δεν μπήκε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον πρώην αστέρα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γκέτσε έχει φορέσει 67 φορές τη φανέλα της Εθνικής κι έχει συνεισφέρει 17 γκολ, συμπεριλαμβανομένου του νικητήριου τέρματος στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 εναντίον της Αργεντινής, που έδωσε τον τίτλο στη «νατσιονάλμανσαφτ».

Στην Bundesliga έχει σημειώσει 105 γκολ σε 379 αγώνες κι έκανε ένα σπουδαίο ξεκίνημα καριέρας στην Ντόρτμουντ που τον έφερε στην Μπάγερν, για να επιστρέψει στη Βεστφαλία ύστερα από τρία χρόνια στο Μόναχο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button