Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Football Manager: Του έκλεψαν το πρωτάθλημα στα τελευταία δευτερόλεπτα και τρελάθηκε (vid)

Είναι κάτι στιγμές ειδικά στο Football Manager, που σε κάνουν να βγεις έξω από τα ρούχα σου. Βρίσκεσαι στην τελευταία αγωνιστική.

Είσαι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα καταφέρνεις. Το παιχνίδι βγάζει το σχετικό animation που δείχνει τους παίκτες να πανηγυρίζουν με το τρόπαιο αγκαλιά. Βγαίνεις από τον αγώνα και βλέπεις ότι έχεις χάσει το πρωτάθλημα. Πως να συνεχίσεις μετά από αυτό…

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο save στο Football Manager, του γνωστού youtuber «lollujo» ο οποίος είδε να απονέμεται ο τίτλος του πρωταθλήματος στην ομάδα του, Μπάγερν αλλά έπειτα να χάνεται μέσα από τα χέρια του.

Μπάγερν και Ντόρτμουντ μάχονταν μέχρι τέλους για την κατάκτηση της Bundesliga. Η ομάδα του νικούσε το Αμβούργο με 1-0 στο ημίχρονο. Η Ντόρτμουντ ήταν ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας με την Χόφενχαϊμ στα πρώτα 45 λεπτά παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Βεστφαλοί» δέχονται και δεύτερο τέρμα και το όνειρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα του «lollujo» θα γινόταν πραγματικότητα. Αν έμενε έτσι το σκορ και στα δύο ματς, η Μπάγερν θα ήταν πρώτη με 82 βαθμούς και η Ντόρτμουντ με 81.

Στο 80′ η Χόφενχαϊμ ισοφαρίστηκε σε 2-2. Παρ’ όλα αυτά η Μπάγερν ούτε έτσι έχανε το πρωτάθλημα. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα του «lollujo» νικήτρια με 1-0 και έτσι στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Βγαίνοντας από τον αγώνα είδε κάτι απίστευτο να συμβαίνει. Διαπίστωσε πως τελικά ο τίτλος δεν πήγε στην Μπάγερν αλλά στην Ντόρτμουντ!

Κι αυτό διότι οι κιτρινόμαυροι πήραν τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, και σκαρφάλωσαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το συγκεκριμένο συμβάν εξόργισε τον γνωστό gamer καθώς ένιωσε πως του έκλεψαν το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια.

Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε επίσης

Back to top button