Άλλα αθλήματα

Formula 1: Αναβάλλεται το Γκραν Πρι Καναδά

Το πρόγραμμα έλεγε ότι στα μέσα Ιουνίου, θα ξεκινούσε η σεζόν από το Μόντρεαλ του Καναδά, ωστόσο αναβλήθηκε κι αυτός ο αγώνας, λόγω του κορονοϊού.

Άγνωστο συνεχίζει να παραμένει το μέλλον της φετινής σεζόν για τη Formula 1. Ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για να ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει, μάλλον, καθώς έχουμε τον έβδομο αγώνα που αναβάλλεται. Το Γκραν Πρι του Καναδά λοιπόν στο Μόντρεαλ, δεν θα γίνει στις 14 Ιουνίου, όπως ήταν το πρόγραμμα. Ήταν απόφαση των διοργανωτών, οι οποίοι φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν με ανακοίνωσή τους ότι θα αναβάλλουν τον αγώνα.

Φυσικά δεν ορίστηκε ακόμη νέα ημερομηνία και ούτε θα γίνει στο άμεσο μέλλον, μέχρι να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Όταν μπορούν να σχεδιάσουν ένα νέο πλάνο αγώνων για τη φετινή σεζόν με πιο… σίγουρες ημερομηνίες, τότε θα μάθουμε ακριβώς τι θα γίνει! Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας του Καναδά, αναβλήθηκε μετά από αυτούς του Μπαχρέιν, του Βιετνάμ, της Κίνας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας και του Μπακού.

Επίσης, ήδη από τώρα γνωρίζουμε ότι δύο από τους αγώνες της χρονιάς δεν θα γίνουν καθόλου αφού δεν αναβλήθηκαν, αλλά ακυρώθηκαν εντελώς: η Αυστραλία και το Μονακό. Για το Μονακό, οι διοργανωτές είπαν ότι προφανώς δεν γίνεται να κάνουν το Γκραν Πρι το Μάιο που ήταν προγραμματισμένο, όμως δεν γινόταν να βρουν και άλλες ημερομηνίες για να γίνει η Formula 1. Οπότε, τους ζήτησαν να ακυρώσουν εντελώς τη διοργάνωση.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button