Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σήμερα η απολογία του Μπόρις Κλέιμαν

Ο τερματοφύλακας αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται.

Ο τερματοφύλακας αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται.

Ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί πρόκειται να βρεθεί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό μίας ανήλικης και κατοχή ναρκωτικών.

Ο τερματοφύλακας αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται, ενώ ο δικηγόρος του, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως από τη δικογραφία, αλλά και από όσα κατήγγειλε η 17χρονη από το Βέλγιο, δεν προκύπτουν ενδείξεις που να επιβεβαιώνουν την κατηγορία για βιασμό.

Ο αθλητής συνελήφθη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στο Κολωνάκι καθώς φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την 17χρονη κοπέλα, η οποία είναι από το Βέλγιο και ταξίδεψε στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Το περιστατικό συνέβη στις 2:00, σε κατάστημα στην οδό Σκουφά. Μαζί με τον ποδοσφαιριστή προσήχθησαν στο Α.Τ. Συντάγματος και οκτώ Βέλγοι που ήταν παρέα με τη 17χρονη και συνεπλάκησαν με τον αθλητή. Στην κατοχή ενός 18χρονου Βέλγου βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι μήκους 15 εκατοστών. Συνελήφθη και αυτός, αλλά με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Στον αθλητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, καθώς βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.

Μαζί με τον Κλέιμαν ήταν και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Βόλου, ο οποίος δεν συμμετείχε στο περιστατικό, αλλά απομακρύνθηκε από την ομάδα.

Πηγή: kathimerini.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button