Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Οζίλ είπε «όχι» στα 5,5 εκ. ευρώ της Αλ Νασρ και μένει Άρσεναλ

Ο Μεσούτ Οζίλ δεν θέλει να φύγει από την Άρσεναλ και φυσικά ούτε καν σκέφτεται να παίξει στην Ασία. Γι' αυτό και απάντησε αρνητικά στην απίστευτη πρόταση 5,5 εκ. ευρώ της Αλ Νασρ από την Σαουδική Αραβία.

Ο Μεσούτ Οζίλ δεν θέλει να φύγει από την Άρσεναλ και φυσικά ούτε καν σκέφτεται να παίξει στην Ασία. Γι’ αυτό και απάντησε αρνητικά στην απίστευτη πρόταση 5,5 εκ. ευρώ της Αλ Νασρ από την Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Νασρ θέλει τον Οζίλ και του πρόσφερε 5,5 εκ. ευρώ συμβόλαιο αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του «Tyc Sports» ο Τούρκος άσος της Άρσεναλ απάντησε αρνητικά μιας και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να παίξει στην Ασία και στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Άρσεναλ βέβαια δεν είχε κανένα πρόβλημα να… αφήσει τον Οζίλ να φύγει, ώστε να γλιτώσει τα 380,000 ευρώ που είναι αναγκασμένη να τον πληρώνει κάθε εβδομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια. Αλλά ο Τούρκος δεν φεύγει παρότι επί ημερών Αρτέτα δεν έχει αγωνιστεί από τις 7 Μαρτίου με τους «κανονιέρηδες», ενώ έμεινε και εκτός της λίστας για το Europa League.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button