FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Για το θετικό αποτέλεσμα…

Για τελευταία φορά φέτος θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί σήμερα στις 17:15 τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μετά την ήττα από την ΑΕΛ, για την 15η αγωνιστική της SuperLeague, είναι κάπως «μουδιασμένη» αλλά θα πρέπει να «μαζέψει» τα κομμάτια της και να δώσει ένα θετικό φινάλε σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, όπως ήταν αυτή του 2017.

Τώρα, όσο αφορά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχουμε μια μεγάλη επιστροφή, αυτή του Κόστα Βιάνα Βάντερσον. Ο Βραζιλιάνος μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε, επιστρέφει σε αποστολή του ΠΑΣ, μετά από δύο εβδομάδες.

Εκτός αποστολής βέβεια έμειναν οι Ανέστης Αναστασιάδης και Νίκος Παπαδόπουλος, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Από την μια ο Αναστασιάδης πρέπει να ξεπεράσει απολύτως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ ο Παπαδόπουλος «δεν έχει θέση» στο Κύπελλο καθώς αγωνίζεται μόνο στους αγώνες πρωταθλήματος.

Αν θέλουμε να προσεγγίσουμε την βασική ενδεκάδα του Τεννέ (κάτι που είναι αρκετά δύσκολο), τότε θα έχουμε κάτω από τα δοκάρια τον Μελίσσα, τον Μπουλούλη δεξιά, τον Παντελιάδη αριστερά, Κουκόλη και Ασίγκμπα στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Όμο, Μπλάζιτς και Αναστασόπουλος θα είναι στον άξονα.

Στη θέση του «δεκαριού» ίσως δούμε τον Πίτι, ενώ δεξιά λογικά θα πάει ο Βάντερσον, αριστερά ο Καραγιάννης και στην «αιχμή του δόρατος» ο Πατρίκ Βουό.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 17:15 και θα μπορείτε μέσω του LamiaSports να παρακολουθείτε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button