Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Αδειάζει» τον Λουκάκου η Ίντερ

Eνοχλημένοι είναι οι άνθρωποι της Ίντερ με τους ισχυρισμούς του Ρομέλου Λουκάκου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών της ομάδας ασθένησε πριν από την «έκρηξη» κρουσμάτων κορωνοϊού.

Είχαμε μια εβδομάδα διακοπές τον Δεκέμβριο και όταν γυρίσαμε ορκίζομαι 23 στους 25 παίκτες ήταν άρρωστοι.

Παίξαμε απέναντι στην Κάλιαρι και ο αμυντικός μας (σ.σ. Σκρίνιαρ) έγινε αλλαγή στο 25ο λεπτό. Όλοι έβηχαν και είχαν πυρετό, μετά το παιχνίδι ένιωθα περίεργα και δεν πήγα σε δείπνο με την Puma αλλά για ύπνο, όμως ποτέ δεν κάναμε τεστ για τον κορωνοϊό άρα δεν μπορώ να πω σίγουρα» είπε ο Βέλγος επιθετικός προκαλώντας την αντίδραση των «νερατζούρι».

Μέσω διαρροών στον ιταλικό Τύπο οι άνθρωποι του ιταλικού συλλόγου διαψεύδουν όσα είπε ο Λουκάκου.

Για το περιστατικό με τον Σκρίνιαρ, ο οποίος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στο ματς της της 26ης Ιανουαρίου με την Κάλιαρι και αντικαταστάθηκε, υπογραμμίζουν ότι ο Σλοβάκος αμυντικός είχε ήδη διαγνωσθεί με γρίπη, αλλά επέμενε ο ίδιος να αγωνιστεί.

Για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα στο οποίο η Ίντερ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, επισημαίνεται ότι τρεις παίκτες (Σκρίνιαρ, Ντε Φράι και Ντ’Αμπρόζιο) είχαν μείνει εκτός με συμπτώματα γρίπης, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις απόντες (Γκαλιαρντίνι, Σένσι, Μπρόζοβιτς και Μπόρχα) ήταν τραυματίες. Έκτοτε, το μοναδικό πρόβλημα υγείας στην ομάδα ήταν μία ίωση που ταλαιπώρησε τον Μπαστόνι και τον υποχρέωσε να χάσει τον αγώνα της 16ης Φεβρουαρίου με τη Λάτσιο.

Από την Ίντερ υπογραμμίζουν ότι τέσσερα περιστατικά γρίπης κατά τη διάρκεια του χειμώνα θεωρούνται φυσιολογικός αριθμός και διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του Βέλγου επιθετικού ότι σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών ασθένησε.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button