Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μ. Ζαχαρόπουλος στο «Τρίο Μπελκάντο»: «Ποιος θα εγγυηθεί για την υγεία των ποδοσφαιριστών;»(ηχητικό+vid)

Την έντονη ανησυχία του για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής αλλά και για τις τοπικές κατηγορίες, εξέφρασε μέσω του Ράδιο Λαμία και του «Τρίο Μπελκάντο», ο προπονητής του ΑΠΟ Αταλάντης, Μάκης Ζαχαρόπουλος.»

Την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στην παρέα του έναν από τους πιο έμπειρους και πετυχημένους προπονητές της Φθιώτιδας, είχε σήμερα το «Τρίο Μπελκάντο» του Ράδιο Λαμία!

Ο λόγος για τον προπονητή του ΑΠΟ Αταλάντης, Μάκη Ζαχαρόπουλο, ο οποίος μίλησε στη σημερινή εκπομπή του «Τρίο Μπελκάντο» και στους Νίκο Μώκο, Πάνο Κατσώνη και Λάμπρο Αρναούτογλου!

Ο έμπειρος κόουτς πήρε θέση στο μεγάλο και «καυτό» θέμα των ημερών όσο αφορά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και αυτό δεν είναι άλλο από την συνέχιση ή διακοπή των ερασιτεχνικών και τοπικών πρωταθλημάτων.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος, τονίζοντας την ανακοίνωση που έβγαλε τις προηγούμενες ημέρες και η ομάδα του, η Αταλάντη, υπογράμμισε πως είναι αδύνατον να γίνει πρωτάθλημα από τη στιγμή όπου η πανδημία του κορωναϊού… μας έχει «χτυπήσει» την πόρτα και έχει δημιουργήσει τα γνωστά σε όλους προβλήματα!

Ακούστε το ηχητικό από τη σημερινή εκπομπή του «Τρίο Μπελκάντο» με τις αναλυτικές δηλώσεις του Μάκη Ζαχαρόπουλου:

Δείτε εδώ όλη την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης

Back to top button