Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Γ’ εθνική: Η τελική πρόταση της ΕΔ/ΕΠΟ για άνοδο και υποβιβασμό

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, αποφάσισε να εισηγηθεί σήμερα Τετάρτη (29/4) στην Εκτελεστική Επιτροπή, την άνοδο του πρωτοπόρου κάθε Ένωσης.

Αυτές είναι οι τελικές εισηγήσεις της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ που αφορά τη Γ’ εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα.

Εισηγήσεις, οι οποίες θα τεθούν σήμερα υπόψιν της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, προς ψήφιση και τελική επικύρωση.

Η απόφαση της επταμελούς Επιτροπής, η οποία συνεδρίασε εξ’ αποστάσεων, υπό την προεδρία του Παναγιώτη Δημητρίου, αποφάσισε τα εξής:

* Η Γ΄ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα τερματίζονται άμεσα.

* Οι πρώτοι από κάθε όμιλο της Γ΄ Εθνικής, θα ανέβουν στη Football League.

* Ο υποβιβασμός από τη Γ΄ Εθνική στα τοπικά, θα αποφασιστεί από την Ε.Ε. της ΕΠΟ αύριο. Η Επιτροπή, θέτει στην κρίση του σώματος δυο προτάσεις. Η μια να υποβιβαστούν όλες οι ομάδες από τη 10η θέση και κάτω. Και η άλλη, να μην υποβιβαστεί κανένας, εκτός από εκείνες οι οποίες έχουν εγκαταλείψει το Πρωτάθλημα.

* Οι πρωτοπόροι κάθε Ένωσης, θα αποκτήσουν δικαίωμα να αγωνιστούν στη Γ΄ Εθνική. Σε όποια Ένωση υπάρχουν περισσότεροι από ένας όμιλοι, για την ανακήρυξη του Πρωταθλητή, θα εφαρμόζεται το άρθρο 20 του ΚΑΠ.

* Για τον υποβιβασμό στην Α΄ τοπική κατηγορία, την άνοδο και τον υποβιβασμό στις μικρότερες τοπικές κατηγορίες, θα αποφασίσει η εκάστοτε Ε.Ε. της τοπικής ΕΠΣ.

goalpost.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button