Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διέλυσε τον… υποβιβασμένο Απόλλωνα η Λάρισα

Εύκολη νίκη για τους βυσσινί (3-0) σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο…

ΣΟΎΠΕΡ ΛΊΓΚΑ 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ

ΑΕ ΛΆΡΙΣΑ – ΑΠΌΛΛΩΝ ΣΜΎΡΝΗΣ 3-0

ΓΉΠΕΔΟ : AEL DC Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαμούρης (Πειραιά)

Σε ενα απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο ή ΑΕΛ επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και τον στέλνει προς την δεύτερη κατηγορία! Ο Γκίνο με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Νούνιτς να πετυχαίνει αλλά δυο τέρματα.

Το σκορ άνοιξε νωρίς στο ματς στο πρώτο γέμισμα της ΑΕΛ στην περιοχή του Απόλλωνα. Ο Μπαργκάν εκτέλεσε φάουλ στο 5′, ο Χουάντερσον δεν βγήκε από την εστία του και ο Γκίνο, έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Αργό τέμπο και ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Χαρακτηριστικό είναι πως η επόμενη αξιόλογη τελική ήρθε στο 44′ από τον Νούνιτς.

Στο β μέρος ο Απόλλωνας δεν πρόλαβε να δείξει αλλαγμένος και να μπει για να γυρίσει το ματς με το μαχαίρι στα δόντια. Και αυτό γιατί αποβλήθηκε στο 50′ ο Στάθης με δεύτερη κίτρινη. Και λίγα λεπτά μετά δέχθηκε και δεύτερο γκολ.

Ο Νούνιτς σε κενή εστία μετά από ενέργεια του Μιλοσάβλιεβιτς στο 65′ έκανε το 2-0 και τελείωσε το ματς.

Η γηπεδούχος ΑΕΛ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της στο 77′. Ο Ντέλετιτς σούταρε ο Χουάντερσον απέκρουσε αλλά ο Νούνιτς από κοντά πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 3-0. Το οποίο 3-0 ήταν και το τελικό σκορ αφού στο 81′ ο Σίβακα σούταρε από πλεονεκτική θέση άουτ.

ΛΑΡΙΣΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Σεσέροβιτς(74′ Πίτι) , Ντέλετιτς, Μπαργκάν(61′ Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς(86′ Νούσιος)

ΑΠΌΛΛΩΝ ΣΜΎΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Λούκιτς, Τζανετόπουλος, Κύργιας, Στάθης, Ναδάλες, Γκίνο(54′ Ντούρσο), Κοντοές, Κονέ(65′ Ναζλίδης), Μπεντινέλι(70′ Τριάδης) , Βάρκας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button