Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έτοιμος για ακόμη μία «μάχη»!

Σήμερα 12  Μαϊου  2019, στο  κλειστό «Χαλκιοπούλειο», Λαμίας διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων Έσπερος Λαμίας – ΑΣ Μακεδονικός Θεσσαλονίκης.

Το Esperos Lamias BC fan club ετοίμασε την προαναγγελία του αγώνα:

«ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΤΟΣ  ΕΔΡΑΣ , ΜΕ ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,στο    ‘’Χαλκιοπούλειο’’ Λαμίας»

Την Κυριακή 12  Μαϊου  2019,ώρα (17:00)μμ στο  κλειστό ‘’Χαλκιοπούλειο’’, Λαμίας διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Αισίως φτάσαμε στο προτελευταίο παιχνίδι ,του φετινού αγωνιστικού μαραθωνίου, των 30  αγώνων της Β’ Εθνικής Ανδρών.

Την Κυριακή δίνουμε το τελευταίο Εντός Έδρας παιχνίδι, έχοντας ήδη η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ  καθιερωθεί στην κατηγορία.

Το παιχνίδι με αντίπαλο τον Μακεδονικό είναι τυπικής διαδικασίας, μιάς και η ομάδα μας ήδη  είναι στην μέση της βαθμολογίας και ως νεοφώτιστη στην Β’ Εθνική, ο στόχος για την φετινή σαιζόν , έχει επιτευχτεί.  

Στο τελευταίο παιχνίδι μας  θα θέλαμε ,χωρίς κανένα άγχος για το αποτέλεσμα ,να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους, που μας στήριζαν σε όλες τις ψυχοφθόρες και μεγάλης δυσκολίας εντός έδρας αναμετρήσεις, ώστε να φέρουμε σε πέρας  το έργο μας. 

 Ευχαριστώντας από καρδιάς όλους τους ανιδιοτελείς φιλάθλους μας, θα  τους καλέσουμε να παρευρεθούν στον τελευταίο φετινό αγώνα μας, στο  κλειστό Χαλκιοπούλειο Λαμίας και να παρακολουθήσουν έναν αγώνα χωρίς την σκοπιμότητα του αποτελέσματος.

Αυτή  την Κυριακή την θεωρούμε ,ημέρα της καθιέρωσης στην μεγαλύτερη κατηγορία και την επόμενη Κυριακή που τελειώνει Εκτός Έδρας το πρωτάθλημα, έρχεται η Κυριακή του συνολικού αγωνιστικού απολογισμού μας.

Καλό μας παιχνίδι.

Esperos lamias bc fan club

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button