FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Πάνοπλη» και έτοιμη για την «απόδραση» η Λαμία!(pic)

Με όλους τους ποδοσφαιριστές του «ετοιμοπόλεμους» ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει σήμερα στις 19:30 κόντρα στον ΟΦΗ, με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία θα φιλοξενηθεί στις 19:30 από τον ΟΦΗ, στο «Γεντί Κουλέ» σε έναν αγώνα «ζωής ή θανάτου».

Οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης και για την καλυτέρευσης της θέσης τους στη βαθμολογία αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

Δύο τα προβλήματα για τη Λαμία, με τους Μπαράλες και Βάντερσον να είναι τιμωρημένοι, αρκετά θέματα από την άλλη έχει ο Χάιμε Βέρα και ο ΟΦΗ.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία:

Όπως προείπαμε ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι Χερόνιμο Μπαράλες και Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Αμφότεροι, έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τη ποινή τους στον αγώνα με τους Κρητικούς.

Πέραν αυτών τών δύο απουσιών, ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα, αντιθέτως είδε τον Μάρκο Μπλάζιτς και τον Πίτι να προπονούνται κανονικά αυτή την εβδομάδα και να βρίσκονται στην «κυανόλευκη» αποστολή.

Πιο αναλυτικά η αποστολή περιλαμβάνει τους εξής:

1 Bojan Saranov
22 Νικόλαος Μελίσσας

2 Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος
4 Daniel Adejo
5 Χρήστος Καρυπίδης
6. Danny Bejarano
23 Ιωάννης Σκόνδρας
50 Mark Asigba

8 Βασίλειος Πλιάτσικας
16 Francisco Piti
10 Facundo Bertoglio
19 Joan Tomas
21 Έλιν Δημούτσος
26 Denis Epstein
32 Marko Blažić
61 Κωνσταντίνος Μπουλούλης

11 Αναστάσιος Καραμάνος
12 Jean-Luc Assoubre
18 Lazar Romanic
45 Νικόλαος Τσούκαλος

Στο μυαλό του Μάκη Χάβου:

Έχοντας τώρα την αποστολή της Λαμίας στα χέρια μας αλλά και μία γεύση από τις τελευταίες δοκιμές του Χάβου, θα προσπαθήσουμε όπως κάθε φορά να μπούμε στο μυαλό του Έλληνα προπονητή και να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό αγώνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα δούμε λογικά τον Μελίσσα, με τον Βασιλαντωνόπουλο να επιστρέφει δεξιά μετά την απουσία του, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται το γνωστό πλέον δίδυμο, Πλιάτσικας – Αντέτζο.

Στα αριστερά τώρα, υπάρχει ένα θεματάκι. Ενώ όλα τα ρεπορτάζ σημείωναν πως τη θέση του Βάντερσον θα πάρει ο Σκόνδρας, ο Χάβος σε κάποιες από τις τελευταίες δοκιμές του έβαλε τον Ασίγκμπα στη θέση αυτή.

Στο κέντρο, δεν θα έχουμε αλλαγές με τον Μπεχαράνο να παίζει ως κλασσικός «κόφτης» και ο Δημούτσος λίγο πιο μπροστά του ως «8άρι». Στη θέση πίσω από τον σέντερ φορ θα δούμε να παίζει ο Πίτι, ενώ ο Μπερτόλιο θα πάει δεξιά για να παίξει αριστερά ο Τομάς.

Τέλος, θέση για την επίθεσης της Λαμίας διεκδικούν οι Καραμάνος και Τσούκαλος με τον Λαμιώτη σέντερ φορ να κερδίζει πόντους.

Γνωστό το σχήμα του Χάβου, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί την ποιότητα σε κέντρο και επίθεση ενώ η άμυνα της ομάδας θα είναι αυτή που θα παίξει τον κυριότερο ρόλο στις γρήγορες αντεπιθέσεις του ΟΦΗ.

 

Τα αγωνιστικά νέα του ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (17/2) στο γήπεδο της Τυλίσου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον σημερινό αγώνα με τη Λαμία (18/2, 19:30, Θ. Βαρδινογιάννης).

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αποχώρησε από το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης ΠοτουρίδηςΆγγελος Οικονόμου, Πατρίκ Βουό και Γιάννης Δερμιτζάκης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και αποκλείστηκαν από την αποστολή του αγώνα, όπως και ο Μανώλης Παπαστεριανός λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Ανέστης Νάστος.

Η 20άδα που επέλεξε ο Χάιμε Βέρα αποτελείται από τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Μπράουν, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Κοροβέση, Δεληγιαννίδη, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κυριακίδη, Νέιρα, Ναμπί, Σακόρ, Φερέιρα, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Βαζ, Γιακουμάκη και Πέρσον.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button