Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εξετάζει την περίπτωση του Οζντόεφ ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Ρώσου χαφ, Μαγκομέντ Οζντόεφ. #stoiximan_slgr #paokfc #Ozdoev #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Ο ΠΑΟΚ αναζητά μία αξιόπιστη λύση στον άξονα και ο Μαγκομέντ Οζντόεφ είναι μια περίπτωση που αρέσει ιδιαιτέρως στους Θεσσαλονικείς. Ο 30χρονος Ρώσος χαφ εξετάζεται από τους ασπρόμαυρους.

O Οζντόεφ μπορεί να παίξει τόσο ως «οκτάρι», όσο και ως επιτελικός μέσος, προερχόμενος από μια σημαντική καριέρα στο ρωσικό πρωτάθλημα και είναι στο στυλ που θέλει να προσθέσει ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του. Μπορεί τις καλύτερες του χρονιές και το όνομά του να το «έχτισε» στην Ρωσία, όπως είναι λογικό, αλλά στην πρώτη του σεζόν μακριά από την πατρίδα του, έκανε μια δυνατή χρονιά.

Φορώντας την φανέλα της Καραγκιουμρούκ, ο Οζντόεφ κατέγραψε πέρσι συνολικά 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (έχασε μόλις τρία ματς στο πρωτάθλημα και αυτό λόγω καρτών) με απολογισμό πέντε γκολ και έξι ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του όχι απλά να παραμείνει στην κατηγορία αλλά και να διεκδικήσει ευρωπαϊκο εισιτήριο μέχρι το φινάλε.

Ο Οζντόεφ άρχισε να χτίζει ένα καλό αγωνιστικό προφίλ ως παίκτης της Ρούμπιν Καζάν, κυρίως ως αμυντικός μέσος και μέσα από τις εμφανίσεις του στο Καζάν προσέλκυσε το ενδιαφέρον της «μεγάλης» Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή για την Ζενίτ, κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα Ρωσίας, ένα Κύπελλο και δυο Σούπερ Καπ αντί του ποσού των 4.000.000 ευρώ. Όταν τελείωσε το συμβόλαιό του, ο Οζντόεφ αποφάσισε, αν και είχε προτάσεις να μείνει εντός Ρωσίας, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό, μετακομίζοντας στην Τουρκία.

Στα 30 του, ο Ρώσος χαφ έχει περάσει και από την Λοκομοτίβ Μόσχας που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο πριν το Καζάν και την Ρούμπιν. Ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι η τετραετία του στην Ρούμπιν τον βελτίωσε αισθητά στο δημιουργικό κομμάτι και στη Ζενίτ, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του, ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Πλέον, μετά την παρουσία του στην Τουρκία με την φανέλα της Καραγκιουμρούκ, δείχνει να βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του. Είναι μια περίπτωση που δείχνει να ταιριάζει στα «θέλω» του ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός παίκτη για την μεσαία γραμμή που θα δώσει λύσεις και ισορροπία…

‘Εχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και μένει να φανεί τι μπορεί να προκύψει από το «ψαχτήρι» του ΠΑΟΚ στην υπόθεσή του…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button