Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε Γερμανία και Δανία

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Αρκετά πρωταθλήματα πια ενεργά και αρκετές επιλογές πλέον στο κουπόνι. Στην Γερμανία οι ομάδες επέστρεψαν για τα καλά, για κάποιες σαν να μην πέρασε μια μέρα ενώ άλλες εμφανίστηκαν αρκετά ανανεωμένες. Επανεκκίνηση και για την Δανία, το σαββατοκύριακο σειρά παίρνει η Ουκρανία, ενώ σε λίγες μέρες, στις 1 Ιουνίου θα έχουμε επανεκκίνηση και στην Σερβία με… κόσμο στις κερκίδες όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας.

Η Μπάγερν με την νίκη στο ντέρμπι με αντίπαλο την Ντόρτμουντ ουσιαστικά κρατάει τον τίτλο στα χέρια της. Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να μπερδέψει την τράπουλα. Στην 2η κατηγορία της Γερμανίας αυτή που γύρισε αλλαγμένη αλλά προς το χειρότερο είναι η Στουτγκάρδη που μετά από δυο συνεχόμενες ήττες κοντεύει να χάσει την επαφή της με τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο.

Σήμερα δυο επιλογές και βάση το παιχνίδι στα γκολ. Στην Δανία και την Superliga στις 20:00 Άαρχαους – Ράντερς και στις 21:30 στην Γερμανία και στην Bundesliga 2 το ντέρμπι ανάμεσα σε δυο από τι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας Στουτγκάρδη – Αμβούργο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις εδώ από το in2sports

Διαβάστε επίσης

Back to top button