Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εφτά αποχωρήσεις από τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός οδηγείται στο δικό του «ξεσκαρτάρισμα» εν όψει της επόμενης χρονιάς, με αρκετούς σύντομα να αποτελούν παρελθόν από το Κορωπί.

Ο κύκλος των αποχωρήσεων αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, μετά το τέλος των υποχρεώσεων της ομάδας στη Super League και 7 παίκτες φαίνεται, ότι θα δουν την πόρτα της εξόδου σίγουρα, σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ».

Οι Αντονί Μουνιέ, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Έργκους Κάτσε, Φάνης Τζανδάρης και Βαγγέλης Οικονόμου είναι ξεκάθαρο πως θα φύγουν, ενώ αναμένεται να τους ακολουθήσουν οι Νίκος Βέργος και Μαρκ Σιφναίος, με τους «πράσινους» να επιδιώκουν να παραχωρήσουν ως δανεικό τον τελευταίο. Μαζί με αυτούς, οι Επαμεινώνδας Παντελάκης και Όμρι Άλτμαν είναι επίσης σε δύσκολη θέση.

Ο πρώτος δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή όσες φορές έχει πάρει την ευκαιρία, ενώ ο δεύτερος εκτός αυτού, έχει κι ένα «βαρύ» συμβόλαιο στα 240.000 ευρώ, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα, παράλληλα, να έχουν νεύρα μαζί του, καθώς δεν είχε ενημερώσει για το πρόβλημά του στον τένοντα του γονάτου, μένοντας νοκ άουτ από το 27ο λεπτό στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button