Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Όλα δείχνουν… πρεμιέρα με γραμμή οφσάιντ!

Με τη γραμμή οφσάιντ θα διεξαχθούν όπως όλα δείχνουν τα πλέι οφ της Superleague.

Παρά το γεγονός ότι ο κορωνοϊός πήγε τα πάντα… πίσω, όπως είναι φυσικό και στο ποδόσφαιρο, εκτός απροόπτου θα έχουμε κανονικά τη γραμμή του οφσάιντ στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, τα οποία αρχίζουν στις 6 Ιουνίου.

Εξ αρχής υπήρχαν ερωτηματικά ακόμα και για τη διαθεσιμότητα του VAR λόγω της πανδημίας σε περίπτωση που επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, όμως όχι μόνο δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα το έχουμε σε… πλήρη έκδοση σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η πολυαναμενόμενη γραμμή του οφσάιντ που θα ξεδιαλύνει τις πιο οριακές φάσεις και για την οποία τόσος λόγος έγινε από την αρχή της χρονιάς (με αφορμή τον αγώνα Παναθηναϊκού-Ξάνθης), θα κάνει… πρεμιέρα στο μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών.

Το “ok” εξάλλου είχε ήδη δοθεί προ κορωνοϊού, όταν κι εγκρίθηκε η αγορά του “πακέτου” (περίπου 1000 ευρώ ανά παιχνίδι) από την ΕΠΟ και πλέον αναμένεται να περάσουμε στην εφαρμογή του.

Σημειώνεται ότι το σχετικό σεμινάριο ακόμα δεν έχει γίνει στους διαιτητές της Superleague, αλλά αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της προσεχούς εβδομάδας, ενώ από τεχνολογικής άποψης είναι τα πάντα έτοιμα. Εφόσον λοιπόν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, το πιθανότερο είναι ότι η γραμμή θα είναι κανονικά διαθέσιμη από την πρεμιέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως κι εφόσον δεν διαφοροποιηθεί κάτι στη συνέχεια, θα είναι διαθέσιμη μόνο για τα πλέι οφ της Superleague κι όχι για τα πλέι άουτ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button