Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μνηστήρες» για τον Ρόουζ του Άρη!

Το όνομα του κεντρικού αμυντικού του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ, συνδέθηκε σήμερα (24/06) - σχεδόν σε τετελεσμένο ύφος - με μεταγραφή στην πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας. Η αλήθεια απέχει, βέβαια, από τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς.

Το όνομα του κεντρικού αμυντικού του Άρη, Λίντσεϊ Ροζ, συνδέθηκε σήμερα (24/06) – σχεδόν σε τετελεσμένο ύφος – με μεταγραφή στην πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας. Η αλήθεια απέχει, βέβαια, από τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς.

Δεν είναι κρυφό, εδώ και μήνες, ότι η Λέγκια Βαρσοβίας έχει στα ραντάρ και στη λίστα της τον Λίντσεϊ Ροζ του Άρη. Σε μια σχετικά σταθερή σεζόν πολλών αγώνων, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» δικαίως προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Πολωνών. Εκτός από τη Λέγκια, όμως, προσέλκυσε και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Η πλευρά του Γαλλομαυριτανού στόπερ έχει ανταλλάξει κουβέντες με αρκετούς συλλόγους – μεταξύ των οποίων φυσικά και η Λέγκια – χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει πρόταση για την απόκτηση του, ούτε προς τον ίδιο ούτε προς τον Άρη. Και σίγουρα δεν ταξιδεύει την Παρασκευή (25/06) στην Πολωνία για να υπογράψει, όπως ακούστηκε και γράφτηκε μεταξύ άλλων.

Καθοριστικό στοιχείο για τη διαχείριση του παίκτη από πλευράς Άρη αποτελεί το γεγονός ότι βαδίζει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, όπερ σημαίνει ότι είτε θα πρέπει να ανανεώσει με τους «κιτρινόμαυρους», ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει του χρόνου χωρίς να προσφέρει οικονομικό όφελος στην Αλκμήνης, είτε θα πρέπει να πωληθεί τώρα, ακριβώς για τον ίδιο λόγο, εφόσον οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν για ανανέωση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης δεν πρόκειτα να συμφωνήσει σε οποιαδήποτε πρόταση παραχώρησης του Ροζ πριν τις 30 Ιουνίου, αφού κρατά πάντα μια επιφύλαξη για την επικείμενη απόφαση του CAS σχετικά με την απαγόρευση μεταγραφών: αν το CAS προλάβει να ανακοινώσει αρνητική απόφαση στο αίτημα των «κιτρινόμαυρων» πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, και ο Άρης έχει αφήσει τον Ροζ – και τον κάθε Ροζ – να φύγει, δε θα είναι σε θέση να τον αναπληρώσει, γεγονός που θα τον «καταδικάσει» αγωνιστικά.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button