Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι σκέψεις του Σκίμπε για την ενδεκάδα της Εθνικής

Περίπου οι μισές θέσεις τις ενδεκάδας δεν είναι ξεκάθαρες από τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος φαίνεται πως θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Εκτός από την άμυνα οι υπόλοιπες θέσεις «παίζονται», ενώ το σύστημα αναμένεται να είναι 4-2-3-1.

Οι τέσσερις της άμυνας θα είναι πιθανότατα οι Τζαβέλας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης, ενώ φυσικά κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης.

Τις δύο θέσεις στα χαφ διεκδικούν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Τζιόλη, Ανδρέα Σάμαρη, Γιάννη Μανιάτη και Κάρλος Ζέκα. Πιθανότατα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης να έχει ένα προβάδισμα για την κάλυψη της μίας θέσης. Πάντως, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, ο Ζέκα να χρησιμοποιηθεί σε ρόλο δεξιού χαφ, σε μία θέση που είχε εξαιρετική απόδοση στην αναμέτρηση με το Βέλγιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αριστερό εξτρέμ ενδεχομένως να είναι ο Πέτρος Μάνταλος, δεξιά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και πίσω από τον προωθημένο Κώστα Μήτρογλου, προβάδισμα για να αγωνιστεί έχει ο Κώστας Φορτούνης. Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να χρησιμοποιηθεί ο Τάσος Μπακασέτας αντί του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τάσος Δώνης είναι τραυματίας

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button