Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κοντά σε Χρουσιέλ, σενάρια για επιστροφή Πλέγα

Κοντά στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Σεμπαστιάν Χρουσιέλ φέρεται να βρίσκεται ο Πανιώνιος. Ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Πλέγα στους «κυανέρυθρους».

Ψώνια από την Football League για μία ακόμα χρονιά ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Πανιώνιος. Ένας από τους παίκτες τον οποίο είναι κοντά να κλείσουν οι «κυανέρυθροι» είναι ο Πολωνός σέντερ μπακ Σεμπαστιάν Χρουσιέλ, που αγωνίζεται στον Καραϊσκάκη.

Για τον Πολωνό παίκτη ενδιαφέρον είχε δείξει και ο ΠΑΟΚ, ωστόσο η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν αυτή που κινήθηκε γρήγορα για να τον κάνει δικό της, καθώς το συμβόλαιο του με την ομάδα της Άρτας λήγει τον Ιούνιο, με τους ανθρώπους των νοτίων προαστίων να αισιοδοξούν ότι η περίπτωση του θα κλείσει θετικά.

Σενάρια για επιστροφή Πλέγα

Ωστόσο εκτός από την περίπτωση του Χρουσιέλ, οι «κυανέρυθροι» έχουν στα σκαριά τους ακόμα μία περίπτωση υπό μεταγραφή παίκτη. Σύμφωνα με την Sportime αυτός είναι ο Κώστας Πλέγας.

Ο 21χρονος μέσος ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Football League με την φανέλα της Παναχαϊκής στους οποίους έχει καταγράψει φέτος 21 συμμετιοχές είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης στο πρώτο μισό της σεζόν 2017-18 με το ενδεχόμενο επιστροφής του σε αυτή όπως όλα δείχνουν  να είναι ανοικτό.

Πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button